Enseye Sıkılan Bit İlacı'nı Nereden Bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülentvatansever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bülent vatansever
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
Herkese İyi Akşamlar,
Kuşların Ensesine Sıkılan Bir Bit İlacı olduğunu öğrendim,
Markası ve Kullananların Bu ilaç Hakkında bilgi vermesini rica ediyorum.

BLOTİC enseye değil her yerine sıkabilirsin et yavru dahil.fakat sulandır.camsil şişesine yarım kapak

ne yaptın arkadaşım 5 litreye bir kapak attığında kuşlar çıldırıyor camsile yarım kapak atsan delirirler herhalde ,arkadaşım yaz geldi banyo sularına neguvan toz at hem iç hem dış parazit yok olsun, blotik alırsan kullanımı konularda detaylı var az araştırırsan.sağlıcakla kal :slm:

Mehmet ve Göksel Bey Çok Teşekkür Ederim.

vilmectin isminde ve enseye tek damla olarak kullanılıyor. çoğu yem satan dükkanlarda bulunur. ben hem blotic hemde vilmectin kullanıyorum. blotic i büyük kuşlara elimde banyo yaptırarak, yavrulara ise vilmectin tek damla şeklinde. Blotic 10 litre suya 1 kapaktan fazla koymayın kuşlar çok hırpalanıyorlar.

Arkadaşlar iyi akşamlar enseye sıkılan bit ilacı eğer oranı kaçırır iseniz kuşun kafasını veya göğsünü tahriş eder yavru kuşlarda bilhassa nerede bulabileceğin ise veteriner ilaçlarının satıldığı her yerde İstanbul için Edirnekapı kuş pazarında bulabilirsin,ben eskiden Opikal 5 kullanıyordum şimdi çıkarmıyorlar onun yerine Bayerin Bolfo denen tozunu dene randıman alırsın kuşun ğöğsüne,kanat altlarına,kuyruk altlarına elinle biraz serpiştiriver selamlar.

Geri