enyasli kusunuz kac yasinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferro18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ferro18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ferhat Potukoglu
Meslek
Isletmeci
İlgi Alanı
Kediler
selamunaleykum degerli yetistiriciler burda kuslarimizin nekadar yasadini ve hangi irklarin daha cok yasadigi hakinda bilgi sahibi olabiliriz.
paylasimlar mumkunse resimli olursa daha ii olur
SAYGILARIMLA ferhat

en yaşlı kuş 10-13 yaşında olur

Ekli dosyalar

• DSCN0103.webp
    DSCN0103.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,357
selamlar herkese ben bir abimde 20 yaşın üstünde bir mardin miski eski kara miskilerden gördüm. yıllar oldu dölden düşeli hala ölmedi ilk miskim diyordu aslında yaşı kuşun 20 cok fazlada olabilir çückü bunu diyen abimizin yaşı 70 civarı kuşun türkiyede beslenme şekliyle kuşun 5 yıl yaşaması bile mucize sayılır. bende ki en yaşlı kuş posta 11 yaşında.

Benim şuan birbaşkasının baktığı bir sabuni erkeğim 10 yaşı civarı , oda hala ymurta döllüyor .. başka ekelerde var 5 6 yaş üzeri .... selamlarŞEREF

Hayırlı akşamlar benim gördüğüm en yaşlı kuş 2 sene evvel 17 yaşında olan beyaz bir erkekti .Yaşlı olmasına rahmen soyunun asaleti hala üzerinden gitmemişçesine duruşu vardı.Suanda eğer yaşıyorsa 19 yaşında olması lazım. Benim elimdeki en yaşlı kuşsa 8 yaşında mavi erkek .

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0921.webp
    Fotoğraf0921.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 1,341
bendeki en yaşlı kuş 7 yaşında ama 18 yaşında posta gördüm.

8yasinda.jpg

8 yasinda

busene benim kumes kolej takimi gibi 40 kusun 20 den fazlasi busenenin yavrusu enyasli kusum 8 yasinda
saygilarimla ferhat

Ekli dosyalar

• DSC00951.webp
    DSC00951.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,595
22 yaşında Arap dolapçı var bulunduğum bölgede bir abimde, 22 yaşında başka birisi dese belki inanmazdım ama belki 30 yıl önce yumurta günü tuttuğu defteri bile yanındadır. En azından halen daha okunabilir. Yani yaşında yanlışlık yapacağını sanmıyorum, herşeyi kayıt ediyor.

geçen akşam bir sohpet esnasında oyun kuşu besleyen bir abimiz damızlık miskisini 24 yaşında kestiğini söyledi. 24 yıda 30 dan fazla dişiye vurarak türlü türlü yavrular kanlar denediğini anlattı. bizde hayretle dinledik. iyi bakılırsa yaşayabiliyorlar demekki.

arap perçemli erkek 8 yaşında

Ekli dosyalar

• DCAM0090.webp
    DCAM0090.webp
    124.7 KB · Görüntüleme: 1,519
valla benim şu an elimde 4 yaşında bir dolabcı cilim var ama benim baktıgım ve daha hale benim bir arkadasımda olan yaklasık 9 10 yaslarına olan bir dolabcı arab erkek var ve daha hale yavru alabiliyoruz saygılarımla....

en yaşli kuşum erkek olan taklaci çokda neşeli yavruya da güzel bakıyor maşallah

Ekli dosyalar

• SDC10501.webp
    SDC10501.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,514
En yaşlı kuşum resimdeki beyaz erkek 14 senedir benim kümesimde geldigindede karttı tahminim 19_20 yaşında vardır şuan yaşayan en büyük yavrusu 12 yaşında

Ekli dosyalar

• Resimcc 332.webp
    Resimcc 332.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,549
Bu dişi bango 2001 doğumlu.

Geri