Erbilin -Istanbullu buz bangolari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erbil505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Erbil505

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erbil Adil
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
[No message]

Ekli dosyalar

• 018.webp
    018.webp
    73 KB · Görüntüleme: 2,067
  • 019.webp
    019.webp
    401.4 KB · Görüntüleme: 2,042
  • 020.webp
    020.webp
    427.4 KB · Görüntüleme: 2,057
[No message]

Ekli dosyalar

• 021.webp
    021.webp
    395.2 KB · Görüntüleme: 2,093
  • 022.webp
    022.webp
    94.3 KB · Görüntüleme: 2,081
  • 023.webp
    023.webp
    383.1 KB · Görüntüleme: 2,050
Merhaba erbil abicim demek bunların ismi buz bangoymuş.Aydın nazilliye bir ziyaret esnasında bir abimin kümesinde gördüm ve çok begendim bunlardan çok iyi şekilde bakıca oldunu söyledi.Görünüm olarakda çok güzeller.Sağolsun o abimiz bana 1 çivt hediye gönderdi sonra o zamanda demişti bunlar istanbul kuşu diye.Bana gelenler çok nazik bakıcılığı güzel ama yavru alıp daha büyütemedim.Yumurtasını çektim başka kuşa gene nasip olmadı.Sayenizde gerçek ismini öğrendim paylaşım için teşekkürlerŞunuda ekleyeyim ben hünkari baktırıyorum gayet başarılılar.

Maşallah ustam kuslar cok guzel Allah nazardan saklasın.Heryerde kuslara farklı isimle ifade edliyor Bursada biz sadece İstanbullu diyoruz.Bir ismini daha ögrenmeiş olduk.Hayırlısıyla çoğalmanız ,yavru baktırmanız dileğiyle.
Saygılar...

S.a

Paylaşım için teşekkürler. Sağlıklı yavrular alırsınız inşallah. Bu işe gönül ve emek verdiğiniz aşikar. Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.

Maşallah kuşlar Çok Güzel Allah Nazarlardan Saklasın.Ben Bu Kuşları Muz Tip,İstanbullu Die biliyordum Bi İsmini Daha Öğrendim Sağolasın

Selamlar erbil abi kuşların çok güzel ALLAH nazardan saklasın

Bu kuşlar İstanbullu die geçiyor buz bagoları dendiğini bende ilk duydum bir yanlışlık olmasın tüm sitelerde de İstanbuulu olarak geçiyor ...

slm bu istanbullu diye tanınan ırkımızdır.fakat buz bangosuda fena olmamış hani

Geri