Erbilin -Shumenski irk guvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erbil505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Erbil505

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erbil Adil
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Mrb Bunlar Shumen-Bulgaristan kushlaridir

Ekli dosyalar

• www.kuscular.org 005.webp
    www.kuscular.org 005.webp
    195.6 KB · Görüntüleme: 3,643
  • www.kuscular.org 007.JPG
    www.kuscular.org 007.JPG
    889.7 KB · Görüntüleme: 3,417
  • www.kuscular.org 011.webp
    www.kuscular.org 011.webp
    104.3 KB · Görüntüleme: 3,582
Erbil bey bu resimleri şimdi gördüm benim bahsettiğim kuşlar bunlardı.bu kuşlarda uçuş dönüş nasıl.bunlardan satmak isterseniz,haberini beklerim.Selamlar.

Maşallah fizikleri, kostümleri gerçektende güzeller. Bunların özellikleri neler, yanlış hatırlamıyorsam yüksek uçucu bir ırktı.
Paylaşım için teşekkürler.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar.Maşallah çok güzel bir güvercin.Tabiri caizse misket gibi kafası var :) Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Slm buda kirmizi shumenski,erkek-2008

Ekli dosyalar

• 023.webp
    023.webp
    58.9 KB · Görüntüleme: 3,723
  • 022.JPG
    022.JPG
    410.8 KB · Görüntüleme: 3,367
  • 020.webp
    020.webp
    70 KB · Görüntüleme: 3,525
slm Hayrettin kardes simdilik satmaya dusinmiorum zaten elimde 3 cift kaldi ve 2yavru .Yakinda sattim bir cift shumenski erkek alacakuyruk gerdanli,disi sadece gerdanli benim bir yakin arkadasa pendikte oturior.

slm huseyin bey bu kuslar uksek ve yaklasik 1.5-2saat ucuyorlar ve takla atiorlar.renkleri-beyaz,siah,sari,kirmizi,kul,mor duz ve bu renklerin hepsi gerdanli -alaca,beyaz kuyrukluda var.en deyerliler beyaz gerdan-beyaz kuyruk.saygilarimlla. :buyrun:

bu kuşlar uçmazki erbil abi nerden çıkartıyorsun 1,5 saati bende besliyorum bu kuşlardan
uçsa uçsa sadece bi çatıya çıkar iner yerde besiliyorsan.
düz asır betonda besliyorsan sadece kümesin üzerinden bi tur atar okadar. sadece bi insan boyu yükselir heralde:):)SAYGILAR

bunlarda benim kuşlar erbil abi
viewtopic.php?f=53&t=3162

slm hayrettin kardes nerede kuslarin ben guremedim.bir yanislik olmasin shumenski kuslar uciorlar sen bassedtin kuslar olmasin varnenski-tepesiz sen onlari yanlis biliorsun plevenski demisin.plevenski kuslar tepeli olior istersen gunderem resim guoresin plevenski nasil oliyor.plevenski ve varnenski ucamior sen basedttin gibi en fazla catia kadar ama shumenski uciyor .saygilarimlla. :buyrun:

erbil abi ben bulgaristanda değilim senin kadar bilelem tabiki varneskiyi pelivensky yi ama bu kuşlar uçmuyorlar abicim uçanınıda görmedim bg kuşlarının çoğu süs kuşu
ben bendekileri pelivensky die biliyorum bu kuşlardan bende 12 13 yaşlarındada vardı yaşın 28 yine var

BATILI' Alıntı:
erbil abi ben bulgaristanda değilim senin kadar bilelem tabiki varneskiyi pelivensky yi ama bu kuşlar uçmuyorlar abicim uçanınıda görmedim bg kuşlarının çoğu süs kuşu
ben bendekileri pelivensky die biliyorum bu kuşlardan bende 12 13 yaşlarındada vardı yaşın 28 yine var

selamlar kuşun sadece başının arkasında tepesi var diye ırk özelliğinin hiç değiştiğini duymadım. sadece isminin önüne yada arkasına tepenin adı eklenir.

tengelli' Alıntı:
BATILI' Alıntı:

selamlar kuşun sadece başının arkasında tepesi var diye ırk özelliğinin hiç değiştiğini duymadım. sadece isminin önüne yada arkasına tepenin adı eklenir.

selamlar kenan bey
nereden çıkardınız tepelisinin tepesizinin ırk özelliğinin değiştirdiğimi. ben kuşların ırkınımı değiştirdim yorumunuzdan birşey anlamadım.fakat erbil abimiz yamışlar plevenski tepeli olur diye plevenskiler tepesizde olur

BATILI' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
BATILI' Alıntı:

selamlar kenan bey
nereden çıkardınız tepelisinin tepesizinin ırk özelliğinin değiştirdiğimi. ben kuşların ırkınımı değiştirdim yorumunuzdan birşey anlamadım.fakat erbil abimiz yamışlar plevenski tepeli olur diye plevenskiler tepesizde olur

demek istediğim şu sizinde erbil beyinde ismini ne derseniz deyin kuşlar ayni kuş kafasının arkasında tepe var diye isim değişmez demek istedim acık ve net ama siz kendi üstünüze alındınız.

Slm Hayrettin bey senin icin indirdim su resimleri bulgar saytindan . Plevenski ve varnenski cok benzedi hallde 2 ayri irktir .bunlarin iki irkida fazla ucmior .Ama shumenskiler cok ucarlar senin shumenskilerini gurmedim bilmiorum,shumenski ucmior deyiorsun yapma ,shumenski besleyenler cok ........ :ckmk: bunlar PLEVENSKI.

Ekli dosyalar

• 001.webp
    001.webp
    201.8 KB · Görüntüleme: 2,042
  • 002.webp
    002.webp
    177.6 KB · Görüntüleme: 2,186
  • 003.webp
    003.webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 2,356
Hayrettin bey bunlarda varnenski.[attachment=1]005.JPG[/atta chment]

Ekli dosyalar

• 004.JPG
    004.JPG
    352.5 KB · Görüntüleme: 1,969
  • 005.webp
    005.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 2,103
  • 006.webp
    006.webp
    22.4 KB · Görüntüleme: 2,048
yav erbil bey güldürmeyin beni :ckmk:
bu kuşlar ancak kafes içinde yuvasına kadar uçarlar. buradada besliyenler çok hepsi tavuk gibi bakıyor kuşlara
bende tavuk gibi bakıyordum elimde 1 takım 1 tek kaldı hepsini kökünden kazıdım.kalanlarıda arkadaşımın kümesine koydum 1,5 2 saatmi uçuyor :ckmk: 1.5 yada 2 dakika dersen ona inanırım
sen uçuruyormusun? bu kuşlardan erbil bey uçuruyorsan bize bi video çekip koyarmısınız buraya ufkumuz açılsın
SAYGILAR

Slm Hayrettin bey plevenski ve varnenski ucamiorlar.sizin kililer varnenski ve pek ucmazlar .Ben ne deyorum SHUMENSKI* ucior,bunlar ayri bir irktir.siz hic shumenski beslediniz mi . :buyrun:

slm Hayrettin bey bakiverin Kenan kardesin verdi sayta orada gyorursuniz Plevenski-Varnenski -Shumenski ayri irklardir ve ta cok da tartismam sizinle .Saygilarimla.Tesekur ederim butun guvercin seven arkadaslara.

selamlar erbil abi ben sizinle ırk konusunda tartışmıyorum.tamam hepsi ayrı ırklar onlarada okey
senin kuşların da zaten söylenecek birşey yok hepsi birbirinden güzel fevkalade kuşların var onada birşey demiyorum.kuşlarına zaten laf etsem bana kıçınla gülerler.
benim sadece savunduğum uçmuyorlar uçmuyorlar uçmuyorlar bu saydığın ırklar uçmuyor ben onu savunuyorum
SAYGILAR SENİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM

:heyo: :tamam: :evet: :buyrun:

Ekli dosyalar

• www.kuscular.org 012.webp
    www.kuscular.org 012.webp
    838.6 KB · Görüntüleme: 1,713
  • www.kuscular.org 018.webp
    www.kuscular.org 018.webp
    731.6 KB · Görüntüleme: 1,864
  • www.kuscular.org 043.webp
    www.kuscular.org 043.webp
    44.7 KB · Görüntüleme: 1,845
[No message]

Ekli dosyalar

• 021.webp
    021.webp
    11.8 KB · Görüntüleme: 2,025
  • 031.webp
    031.webp
    25.3 KB · Görüntüleme: 1,906
  • 035.JPG
    035.JPG
    65.7 KB · Görüntüleme: 1,736
güzel görünümleri var güle güle besle arkadaşım

:utangac: :utangac: :utangac: :? :buyrun: :heyo: :heyo: :heyo:

Ekli dosyalar

• 001.webp
    001.webp
    82.4 KB · Görüntüleme: 1,745
  • 005.webp
    005.webp
    191.5 KB · Görüntüleme: 1,929
[No message]

Ekli dosyalar

• 004.webp
    004.webp
    112.2 KB · Görüntüleme: 1,901
  • 005.webp
    005.webp
    86.7 KB · Görüntüleme: 1,766
  • 007.webp
    007.webp
    79.2 KB · Görüntüleme: 1,712
forumda neredeyse tüm sayfaları gezdim (yeni katıldım sayılır) herkese selam öncelikle, birçok konuda kendimi zor tuttum kuşçuluk ayaklar altına alınmış,ağzı olan konuşmuş, çok üzücü, bu konuda kendimi tutamadım karışmadan edemedim , şumnu kuşu 1 saatten aşağı asla havadan inmez adam kuşlarının resmini eklemiş;özelliğini de gayet doğru bir şekilde belirtmiş teşekkür edileceğine adam topa tutulmuş forumdan çıkmak üzereyim admin neden müdahale etmiyor böyle durumlara? resim eklemeye hazırlanıyordum şimdi forumdan çıksam mı diye düşünmeye başladım!

slm resimlere devam :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :tamam:

Ekli dosyalar

• 015.webp
    015.webp
    91.8 KB · Görüntüleme: 1,900
  • 016.JPG
    016.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,544
  • 012.webp
    012.webp
    158.5 KB · Görüntüleme: 1,707
pendikte ki arkadaşın nerde oturutor