Erbil505
Üye
- Ad Soyad
- Erbil Adil
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BATILI' Alıntı:erbil abi ben bulgaristanda değilim senin kadar bilelem tabiki varneskiyi pelivensky yi ama bu kuşlar uçmuyorlar abicim uçanınıda görmedim bg kuşlarının çoğu süs kuşu
ben bendekileri pelivensky die biliyorum bu kuşlardan bende 12 13 yaşlarındada vardı yaşın 28 yine var
tengelli' Alıntı:BATILI' Alıntı:erbil abi ben bulgaristanda değilim senin kadar bilelem tabiki varneskiyi pelivensky yi ama bu kuşlar uçmuyorlar abicim uçanınıda görmedim bg kuşlarının çoğu süs kuşu
ben bendekileri pelivensky die biliyorum bu kuşlardan bende 12 13 yaşlarındada vardı yaşın 28 yine var
selamlar kuşun sadece başının arkasında tepesi var diye ırk özelliğinin hiç değiştiğini duymadım. sadece isminin önüne yada arkasına tepenin adı eklenir.
BATILI' Alıntı:tengelli' Alıntı:BATILI' Alıntı:erbil abi ben bulgaristanda değilim senin kadar bilelem tabiki varneskiyi pelivensky yi ama bu kuşlar uçmuyorlar abicim uçanınıda görmedim bg kuşlarının çoğu süs kuşu
selamlar kuşun sadece başının arkasında tepesi var diye ırk özelliğinin hiç değiştiğini duymadım. sadece isminin önüne yada arkasına tepenin adı eklenir.
selamlar kenan bey
nereden çıkardınız tepelisinin tepesizinin ırk özelliğinin değiştirdiğimi. ben kuşların ırkınımı değiştirdim yorumunuzdan birşey anlamadım.fakat erbil abimiz yamışlar plevenski tepeli olur diye plevenskiler tepesizde olur