ERCAN KAYANIN DOLAPCILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercan32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ercan32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ercan kaya
Meslek
lakontacı
İlgi Alanı
Balıklar
BUNLARDA FOTORAFLARIN BİR KISMI
1001477we9.jpg

1001487ln3.jpg

1001497hq3.jpg

1001498rw1.jpg

1001499qh2.jpg

[imghttp://img241.imageshack.us/img241/685/1001500ur4.jpgimg]
1001501el3.jpg

1001503ip4.jpg

1001503qr4.jpg

1001506gp0.jpg

1001507uf6.jpg

Ekli dosyalar

• 1001487ln3.webp
    1001487ln3.webp
    827.6 KB · Görüntüleme: 1,973
maşallah

maşallah güzel kuşlar allah bol ve sağlıklı yavrular aldırsın..

Ercan Bey öncelikle aramıza hoşeldiniz umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz..
Dolapçılara gelince Ercan Bey tek kelimeyle çok güzeller ve sayı olarak epey fazlalar maşallah Isparta ya gelince ziyaret etmek isterim .
Maşallah güzel kuşlar sağlıklı ve kayıpsız bir üretim dileklerimle ..
Özellikle En son fotodaki kırmızı dolapçı yı merak ediyorum.Göklerden mi ? çıktı yoksa araplardan mı ? çıktı ..Anne ve babasının renklerini merak ettim ..

Denizli den kucak dolusu selamlar ...

Mehmet Ekinci

maşallah abıcım bu kuslarınız ın herzaman donmelerıne hayran kalmişimdir ne yazıkkı doguda bulmak nerdeyse ımkansız bol saglıklı ve guzell yawrular almanız dılegı ıle

abı saol tesekkur ederım abı vakıt bulursam kırmızıların anasını ve babasının resımlerını koyucam ben denızlıye her zaman gelırım orada sevdıgım abılerım var erdal cümen ve iskender damgacı onlardan bılgı alabılırsın yolun duserse beklerım

ALLAH sağlık sıhhat versin görünüm itibariyle 10 numara kuşlar
bol yavru alman dileğiyle.
uşaktan selamlar.

ercan abı oncelıkle emegıne saglık kusların bı harıka sıtemıze uye olup bızlerle paylastıgın ıcın ayrıca tsk ederım bu arada ben ıskender abının cok namını duydum emınım sızde bı onun kadar bu ıste ustasınız sızlerle tanısmak paylasmak ısterım .usaga yolunuz dusrse beklerım mutlaka saygılar ars

saol butun arkadaslara tesekkur edıyorum ılgılerı ıcın

Büyük ustam,Ercan abim.

Gene yaptın yapacağını
Bu güzel paylaşım için,önce kuşlarını sonra seni öpüyorum.

ALKIM.

alkımcım' Alıntı:
Büyük ustam,Ercan abim.

Gene yaptın yapacağını
Bu güzel paylaşım için,önce kuşlarını sonra seni öpüyorum.

ALKIM.

merhaba kardesim ercan abi gönderdigi kuslardan bahsetti gercekten cok güzel kuslar göndermiş o kusların degerini bil allah kazasız belasız ucurmayı nasip etsin
saygılarımla

hııı...hıı teşekkür ediyorum,
evet.
benim için saglanan olanaklara,babama,siz büyük abilerime kesintisiz saygı ve sevgiler.
ALKIM.

maşallah güzel paylaşim elıne saglık

Kuşlarıma özenle ve dikkatle bakıyorum onları çok seviyorum

alkımcım' Alıntı:
Kuşlarıma özenle ve dikkatle bakıyorum onları çok seviyorum
kardesim ercan abimin nete girmeye zamanı yok söylediklerini iletirim ercan abiye

Selamlar
Sevgili Ercan kardeşim kuşların çok güzelmiş Burhan abine bir çift damızlık ayarlarmısın.Kuleönüne gelince alırım :haha:

snop32' Alıntı:
Selamlar
Sevgili Ercan kardeşim kuşların çok güzelmiş Burhan abine bir çift damızlık ayarlarmısın.Kuleönüne gelince alırım :haha:
abi ercan abiye söyledim
sende bana kefcillerden bir dişi ayarlarmısın

Arkadaşlar biz kaldık arada şöyle saz gibi 16 tel kuyruk, çarık gibi, kuyruk üstü yağ bezesi olmayan (yanlış anlaşılmasın yörelerde yetiştiricilerin bazısı kuyruk üstü olanlardan bakıyor) bembeyaz göz, kapkara kuyruk be göğüs birde yılan kafa olanlarından olursa çok makbule geçer. Latife bir yana gerçekten kuşların görüntüsünde kalite var. Maşallahları var.

kuşların masallahı var bizim yörenin dolabcilarının üzerine tanımam ya burdur dan selamlar...............

kardeşim kuşların tek kelimeyle mükemmel maşaal deyim nazar deymesin hele kırmızı erkegin çok hoşuma gitti saglıklı vebol yaru alman dilegiyle saygılar............

dolapcıların güzel kardeş umarım bol yavrulu ve saglıklı kuslar üretirsin...

kuşların maşallahı var gercekten.kırmızıların tek kelimeyle harika asil hayvanlara benziyorlar.oyunlarıda güzeldir eminim bol yavrulu günler.paylaşım için tşkler.UŞAKtan sevgi ve saygıyla SERDAR ARSLAN.

abı ercan ne kadar kuş lazımsa kuşlarsenın gotur selamlar ercan

KIRMAIZI ERKEK TAM DELİKANLI MAŞALLAH DIYELIM SELAM

Geri