eren poyrazlının ÇİL dolapcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kücük poyraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren poyrazlı
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
çil dolapcıları cok hoşuma gidiyor :ckmk:

Ekli dosyalar

• Görüntü044.webp
    Görüntü044.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 1,104
  • Görüntü069.webp
    Görüntü069.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 1,181
  • Görüntü085.webp
    Görüntü085.webp
    24.4 KB · Görüntüleme: 1,106
ÇİLLERE devam :hhh:

Ekli dosyalar

• Görüntü092.webp
    Görüntü092.webp
    28.5 KB · Görüntüleme: 1,166
  • Görüntü100.webp
    Görüntü100.webp
    71.3 KB · Görüntüleme: 1,179
  • Görüntü339.webp
    Görüntü339.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 1,199
ersun poyrazlıya sewgiler :heyo:

Ekli dosyalar

• Görüntü396.webp
    Görüntü396.webp
    26.5 KB · Görüntüleme: 1,068
  • Görüntü426.webp
    Görüntü426.webp
    40 KB · Görüntüleme: 1,171
  • Görüntü433.webp
    Görüntü433.webp
    38.3 KB · Görüntüleme: 1,149
ersun ustanın yangapları cok guzell :hhh:

Ekli dosyalar

• Görüntü440.webp
    Görüntü440.webp
    23.2 KB · Görüntüleme: 1,191
  • Görüntü441.webp
    Görüntü441.webp
    30.9 KB · Görüntüleme: 1,088
  • Görüntü442.webp
    Görüntü442.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,173
ersun usta yavru alıp atalım artık :evet:

Ekli dosyalar

• Görüntü463.webp
    Görüntü463.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 1,183
  • Görüntü479.webp
    Görüntü479.webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 1,125
  • Görüntü481.webp
    Görüntü481.webp
    26.2 KB · Görüntüleme: 1,148
kardeşim maaşallah kuşların çok güzel.. SEnin bu kuşların değerini bilip, onlar için en iyisini yapacağından hiç şüphem yok.. Siz zaten baba oğul bu ırka gönül vermişsiniz. Umarım daha güzel kuşların da olur. Allah gönlüne göre versin. Bol yavrulu, kazasız belasız sezonlar dilerim...

cok teşekkur ederim abi en iyisini yapacagıma inanıyorum babamla kuşları ayırdır o yangap beyaz bakıyo ben cil arap bakıyorum ama sonunda ikisidde dolapcı dolapcılar için bişeyler yapmaya calışıyoruz abi balıkesirde oturuyoruz 1 tane balıkesir kuşu yok :)) iyi dileklerin için tekrar teşekkur ederim abi sanada bol yavrulu kayıpsız bir donem dilerim kendine iyi bak abi balıkesirden saygılar.

Selamun aleyküm... Kardeşim gercekten kuŞLaR Hariqa cidden beğendim oturakLı kuşLar... Merak ettigim bişi var babanın kuşlarımı daha iyi yqsa seninKiLermi :):)

aleyküm selam abi bende beyeniyorum abi kuşları abicim benim bir kaptanım var babamın bir mor yangap ı ikisi yarışsa aynı bazıları benim güzel bazıları onun ama babaz,m zaten benim ustam kuşculugu bana babam ogretti ustama saygım sonsuz ama iddaya girelim dedimi kendimi tutamıyorum abi bide yangaplar yavaş dolap alıyor ama akıl ucuş daha cok ama kaptanlarda dolap cok seri ben zaten onu istiyorum şimdi cevabı bulmuşsundur inşallah abi balıkesirden saygılar..

EREN PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER SANA BUNDAN SONRA ÇİLLERLE ÇIKTIGIN YOLDA HASTALIKSIZ BOL YAVRULU KAYIPSIZ TEKRAR EDİYORUM KAYIPSIZ ATTIGINDA GELMESSE YAKALRSAM DİYE KAYIPSIZ DİYORUM NİCE UZUN YILLAR DİLERİM BUNA İHTİYACIN OLACAK BABAM DEMİŞDİDERSİN İLERDE .HATTA AZMANLRIDA SANA HEDİYE EDİYORUM ONLARDA YOL GÖSTERİCİSİ OLSUN ÇİLLERİNİN BEN HER ZAMAN HAZIRIM İDAHINA GİRECEGİN ZAMAN SÖYLEMEN YETERLİ OLUR SEN BİRAZ DAHA ANTIRMAN VER ÇİLLERİNE İSTEDİGİN ZAMAN DA ATARIZ HADİ ALLAHA EMANET OL GÖZLERİNDEN ÖPERİM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ. :slm: :haha: :dans:

saol babacım teşekkürler sanada ben kayıpsız hastalıksız bol yavrulu bir sezon diliyorum attıgım kuşlar hep gelcek kuşlar sen hiç merak etme babajım hediyelerin için teşekkurler hediyelerine gozum gibi bakacagım babajım benim kuşlarım kendine yol gosterir azmanlarda oncelik eder baba ben kuşlarımı alıştırdımbab gecen attık aynı anda geldi senin kuşların benimkilere kaptanlık yaptı die duşunuyorum babam

YAPTI AMA BİDAHAKİ ATIŞ ÖYLE OLMAYACAK YANI YERDEN SIRAYLA ATICAZ VE SAAT TUTUCAZ YANİ ÖNCE SEN YADA BEN ATICAZ EVE GİDİP GELDİLERMİ SAATE BAKICAZ DAHA SONRA ÖTEKİLERİ ATIP EVE GİDİP SAAT BAKICAZ OZAMAN ORTAYA ÇIKAR İKİMİZ BERABER ATTIKMI OLMAZ ABEMM SEN KAÇTANE ATICAN BEN SENDEN FAZLA ATAYIM İSTERSEN FARK ETMEZ TEK TEK DE ATARIM SEN NASIL İSTERSEN PAZAR GÜN EVDEYİMİSTERSEN İDAHINA GİRELİM KAZANAN KAYBEDENDEN BİR SEÇMECE KUŞ ALSIN VARMIN İDDAHINA ABEMM. :heyo:

tmm atış nasıl olursa olsun fark etmez gelirse gelir gelmesse gelmez usta butun ucan çillerimi atarım her türlü iddaya girelim baba varım kazanırsam hangini alırım biliyomusun:)

MOR YANGAP AMA BEN SENDEN TUTDUGUMU ALIRIM ÖYLEDE İDDA OLMAZ GELİRSE GELİR GELMESSE GELMEZ DİYE GELECEK ABEM YA GELECEK YADA YOLDA YEM OLCAK GELMESSE ZATEN YAKALANIRSA ENİM DEDİGİM KAPIYA ÇIKAR YA ŞAHİNE YEM OLUR YOLDA ÖLÜR YADA EVİNE GELİR İKİSİNDEN BİRİ ÜÇÜNCÜ ŞANS OLMAZ TABİ BU BENİMKİLER İÇİN GEÇERLİ ÇİLLERE BİR ŞEY DİYEMEM :banane: :banane:

baba sende kaptanı alcan atalım gercekten pazar 1 çift kuşuna gelsin veya gelmesin sec beyen al kabul mu ?? çiller benim yuzumu kara cıkarmaz.

TAMAM KABUL KAPTANI ALMAM YAVRULARI VAR ALTINDA ALTINBAŞI ALIRIM ONUDA BİLİYORSUN SEBEBİNİ BENİM KUŞLA EŞLEŞMİŞ ONU ALIRIM EMNİYETİN ÖNÜ UYARMI SANA ŞİMDİLİK ABEMMM SEN İKİ AT BEN ÜÇ ATAYIM PAZARA HAZIR OL :hungur: AGALAMAK YOK AMA

istedigini al bende mor yangap ı alırım sonunda oda eşleşmiş bana her yer uyar ben aglamam

paylaşım için teşekkürler erenciğim.fazla iddalaşma babanla bi bildiği vardır onun:)

günaydın mehmet amca iyi dileklerin için teşekkur ederim.babam benle dalga geciyor o zaman kuşlar giderse gider dalga gecmesin hem iddada giden kuş cok olur..

dalga diyil oglum bunlar gerçekler sezarın hakkı sezarabak mehmet amcan nasıl dönedöne eskidolapcılardanarıyor neden acaba istese kaptan yangap besleyemezmi demekki herezin aradıgı bazıözellikler var herkezin zevkiayrıdır kimi çok döner amakime hem normal döner hem attıgında geliryani akıllı olur yoksa dalga geçermiyim ben senle hiç sadece şakasına kızdırı yorumki hem yaşayarak daha iyi anlarsın diye. :slm: :slm:

iddahına varmın abem bu gün pazar geldi çattı akşama hazır ol. :dans: :dans: :dans: :dans:

tmm babam kuşları acmadım akşam beraber ucururuz kiminki daha iyi ucar atalım hem bugun:) babam benimmm.

Geri