ERKAN ENGİN (İSTANBUL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ER-EN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ER-EN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan ENGİN
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Seçiniz

slm bangolar super ,bol yavru almani dilerim :heyo:

Erkan kardeş, bangoları döktürmüşsün, yeni kuşlar görüyorum, bunların üretmesi zordur demedi deme :)
bu arada sarıkanat dişi arıyodun, buldunmu ?

Erbil abi sağol usta bangoculardan beğeni almak onur verici teşekkürler

Sağol Nizam abi evet epey uğraştım kendimce bişeyler yaptım şimdilik üretim aşamasına gelemedim takımlar daha yeni oturdu bi tane yavru alabildim sadece inş bundan sonra sarı kanat buldum ama teşkilatını beğenmediğim için almadım şimdilik sarı erkeğim mavi kanatla eş idareten, ayrıca bu kuşları bulmamda bana çok yardımcı olan biri var belki duymuşsundur oda küçükköylü teko murat diyolar (sende sanki bi aralar sarı kanat dişi almıştın yanlış hatırlamıyosam duruyomu )

merhaba acaba bunların yavrularını neye baktırıyorsunuz

Baskalara ve bursalara baktırıyorum gayet iyi bakıyolar

Erkan, teko Muratı tanırım, yalnız o bana Mustafa der, kardeşimin ismi, ben sarı kanadı 2 hafta önce falan kuş pazarına cıkarmıştım, teko Murat ın yegeni kuşa baktı, sonra onada baktırdı, Murat abi kuşu gördü, bizide tanır ondan bilgi alabilirsin.Kuşları aldığın kişiyide kesin tanıyorumdur, kuşlar yabancı gelmedi bana, küçükköy bango yetiştiriciliği açısından baya zengin, Esenlerde de üçyüzlü derneğinde ,bangocu abilerle tanışmıştım pazarda, onlarda bazen kuş satmaya getirir.Bende her hafta hemen hemen pazara cıkarım.İnşanlah kuşları coğaltırsın.

Vay be o senmiydin abi muratla gelen bendim yaaa :( üzerimde para yoktu alamadım fena bi kuş değildi rengi çok iyidi peki ayakta duranmıydın oturanmıydın ben sorduğumda 2 kişi vardı orda biriniz kuşların başında duruyodunuz biriniz ayakta bekliyodunuz murat benim kuşları kimden alıyo bilmiyorum söylüyorum buluyo birilerinden getiriyo tanışalım bi ara

Bangocu_Erkan' Alıntı:
Vay be o senmiydin abi muratla gelen bendim yaaa :( üzerimde para yoktu alamadım fena bi kuş değildi rengi çok iyidi peki ayakta duranmıydın oturanmıydın ben sorduğumda 2 kişi vardı orda biriniz kuşların başında duruyodunuz biriniz ayakta bekliyodunuz murat benim kuşları kimden alıyo bilmiyorum söylüyorum buluyo birilerinden getiriyo tanışalım bi ara
Oturan bendim,ayakta olan , abimdi, Kasap Asım, kırmızı kanatlar vardı, onlarıda mı tanımadın, Erkan, her hafta pazardayım, denk gelirse tanışıp sohbet ederiz.

Valla bu kadar tesadüf olacağını tahmin edemezdimki, neyse her işte bi hayır vardır böyle tanışmak nasipmiş :) bende arada bir pazara geliyom bu aralar hemen hemen her hafta geldim inş. görüşürüz bi hafta ayrıca sarının resimleri varsa tekrar bi görme imkanım varmı istersen mail atabilirsin [email protected]

Geri