erkan (kuskopat) oyun kuşlarım 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuskopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kuskopat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erkan baba
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
erkan (kuskopat) oyun kuşlarım

erkan (kuskopat) oyun kuşlarım 4

[attachment=0]Görün

erkan (kuskopat) oyun kuşlarım 7 ankara

kuşkopat oyun kuşlarım(ANKARA) 10

kuslarim

s.a kardeş kuşların çok güzel içlerinde eski kuşlardan var sanırım nerelerden geliyor soy performansları nasıl güle güle beslemen temennisiyle

slmlr murat

S.A KARDEŞİM kuşların maşallahı var özellikle bazılar çok antika kuşlar ama sende öylesin galiba tam adına yakışıyo kaçtane konu açmışsın resim gödermisin bitek yumurtaları çekmemişsin birde parmaklıkların arkasındaki kuşlar var onlar orjinallerden galiba güle güle besle .

selamunaleykum
masallah cok guzel kuslariniz var bunu lav olsun diye yazmiyorum gercek ten cok husuma gitti
insallah huzurla beslersin zevklen ucurursun
saygilarimla ferhat

Maşallah güzel kuşlarınız var.Ben özellikle beyazı çok begendim maşallah.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

maaşallah çok güzel kuşlarınız var güle güle besleyin..

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

s.a sen bu işi biliyorsun kardeşim kuşlar güzel süperler ama yinede uçurmak lazım diyorum içlerinden en iyisini bulmak ve sadece ona hizmet etmek gerekli diyorum. Kanat yapıları boyun gögüs gaga ayak yapıları yapışan kuşlarda aranan özellikte hiç durma beyazların dan başla uçur arkadaşım saygılar..

uçuruyorum zaten kardeşim telimi veriyim izlemek istersen bir ara gel 0534 789 32 91 boş konmazlar ama adamın boşluğunu alırlar......saygılarımla

pardon kardeşim 0534 947 38 18 öbür tel eski

ayrıca hepsi arap dumanlıdırlar dumanlıları konyalı sait deden 97 aldım araplar elektirikçi şeref abimdendir araya başka kuş asla girmemiştir kendi aralarında parmak ıstıttırırlar yavrular bulutta söker 1 hafta 2 hafta sersemde gezer ve sonrada açarlar 30 ar metreden almaya başlarlar yavaş yavaş indirirler 2- 3 metreden alırlar 2_ 2.5 direk bazen üç direk 7_8 taklalı oturaklı yavruyken sefer fazladır ekeyken 10 15 20 arası yaparlar hepsimi diyeceksin 100 de 70 çok uzun oynamadıkları için konma yapmazlar merak etme kardeşim.satma yada para için yalaln söyleme gibi bir niyetim yoktur zevk için muhabbet için beslerim

maşallah,dumanlıkirlilerin :tamam: yanardöner yavrunada bayıldım ,sağlıcakla beslemeni ve uçurmanı dilerim :slm:

Masalah guzel kuslarin var ozelikle beyazlar ve dumanli kirlilerin çok hosuma gitti, guzel gunlerde ucurmani dilerim.

Görüntü leri güzel maşallah ; sağlıklı günlerde , keyifle besleyiniz.. selamlarŞEREF

Selamın aleyküm güzel kuşlar MAŞALLAH güzelgünler de uçurmanız dileğimle sağlık vede esenlikler dilerim

yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunarım Allah gönlünüze göre versin

Geri