Erkek Dişi Ayrımı (Çiftleşme)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu şahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şahin duman
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a arkadaslar bende bi cakmaklı vardı yaklasık 2 3 ay tek durdu şimdi ona bi eş getirdim bir ay oldu hala erkek dişiye kur yapıo ama dövüyo dişide hep kaçıo resmlerını de kouyurm sımdı kusları goreblmenız ıcn.

Ekli dosyalar

• 15122010185.webp
    15122010185.webp
    187.8 KB · Görüntüleme: 2,570
Re: arkadaşlar bi yardım lütfenn

erkek dişiye alışmış demekki dişi daha erkeğe ısınamamıştır sen onları bida küçük biyerde kapalı tut 2-3 gün dişi erkeğe alışsın iyice kokusunu alırsa alışır. Sonra mutlaka eşleşeceklerdir .

yaklsık 3 hafta kucuk bı yere koydm ama kumesı acttımda hemen kacıyo arap

bide erkek de kuşu sürekli boynundan felan tutp dovuyo kusu surekli yem yedrmıyo kusa

seLamLar , erkek ötüyor ama dövüyor demişin dövmesinden kaynaklanan bi sorun olmaz merak etme dişi kızgın değildir büyük ihtimal sen kuşları yine söylendiği gibi çok küçük olmıycak rahat hareket edip çifleşebilicekleri kapalı dışarı görebilecekleri bir folluğa koy sürekli beraber kalsınlar , kenevir vermeyi ihmal etme , yem yemekiçin insinler sonra tekrar kapat yan yana kuşları ve eşe girdiğini görene kadar kuşlar aynı yerde kalsın erkek dövüyo diye ayırmaya kalkma sakın dişi çıkış yolu bulamayıca kızmasa bile mecbur boyun bükecektir ve eşe girecektir uyguLa ve gör .

saygılarımLa ..

kenevir yedir ve devamlı birlikte olmaları için bi folluğa kapa birbirlerine mutlaka alışacaklardır.

işiniz ras gelsin teşekkür ederim kuşları yaklasık bir ay rahat harreket edbılceklerı bir yere koydum ama dişi hep kaçtı sureklı erkek döverken dişiyi dişi guk guk ediyor bide resimdeki arap dişi demi bide siz bakarmısınz . teşekkürler

dişi ye benziyor ama kesin kimse bilemez takip et erkek gibi ötüyorsa dişi deildir

yok erkek gibi ötmüyor yavruluktan yenı cktı hedıye geldı dısı dedıler

ya ne yalan söyliyim resme ilk baktığımda çakmaklı dişi arap erkek gibi gelmişti şimdi detaylı bakınca ikiside dişi gibi geldi kuşların , tabi resimden biraz zor anlaşılıyor herkez bi tahmnde bulunur ama sen iyisi çakmaklıyı da arabıda bi kızgın erkekle kapatıp gözlemle baktın attığın kızgın erkeğe çakmaklı karşılık veriyo karşılıklı kavga ediyolar biraz bekle ve kesin kavga ettiklerini anlarsan hemen ayır çünki eğer çkmaklı dişi dahi olsa arapı döve döve sinirli modda erkeklik tribine girmiş olabilir (: baktı karşısında harbi erkek var yelkenleri suya indirir o yüzden biraz izle diyorum durumdan emin ol sonra arabı dene bi orta yol bul bizi bilgilendir hadi kolay gele ..

çakmaklı erkek çünkü kur yapıyo

ya kardeş harbiden bende dikkatli bakmamıştım resime bunların ıkısıde dişiye benziyor vallahi.

Sen en iyisi yakınlarında bir kuşcuya götür baksın belkide 2 side erkek veya dişidir.
veya arkadaşın varsa yakında onun kuşlarının arasına at biraz dursunlar daha iyi anlarsın erkeği dişiyi.

Geri