Erkek Erkeğe Eş almış kuşlara yavru baktırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OzanAgaoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Ağaoğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Sa. Arkadaşlar

soru-cevap/erkek-erkege-es-almis-kuslara-yavru-baktirma-t18618.html
adresinde bi soru sormuştum ve denememi söylediler :) Sonuçlarını sizle paylaşayım dedim Erkek erkeğe eş almış 2 kuşum vardı 10 gün ayırdım ayrı odalara koydum yanlarında dişileriyle eş almadılar bende beraber çıkardım gittiler yine öpüşmeye falan başladılar :) en sonunda bunlar nasıl değerlendirilir diye düşündüm 3tür yavru bakamayan bir çift mardinim vardı onların yumurtalarını bunların altına sürdüm hemen yattılar Çok tatlı yatıyorlar üstüne :D yumurta üstünde bile sevişiyorlar :) bu konuyuda sizle paylaşmak için açtım umarım bu tarz sorunu olan arkadaşlara faydam dokunur.

Saygılar..

Kesinlikle bir video yada birkaç foto görmek istiyoruz. Kuşlarının gay çıkması çok ilginç :D

ibretlik bir olay :) veya arkadaş erkek sanıyor ama birisi dişi.. (fotoğraf şart)

FeLix_' Alıntı:
ibretlik bir olay :) veya arkadaş erkek sanıyor ama birisi dişi.. (fotoğraf şart)

yeminle benimde aklıma aynı şey geldi de konduramadım arkadaşı o kadar tanımıyorum ama dişi erkek ayırt edebiliyordur diye düşündüm.

şeref usta; sen diyorsan tamam kanaat getirdim şu an ve bir yaşıma daha girdim :) adminler yaşımı 32 yapın hemen :)))

alger' Alıntı:
Kesinlikle bir video yada birkaç foto görmek istiyoruz. Kuşlarının gay çıkması çok ilginç :D

:ckmk: :ckmk: :ckmk:
Hakan abi bu sitenin neşesisin vallahi billahi ya (: :haha: :haha:

SNRAVCI' Alıntı:
alger' Alıntı:

Hakan abi bu sitenin neşesisin vallahi billahi ya (: :haha: :haha:

Senin güzelliğin Soner'im, güzel konu olunca yorumlarda güzel ve eğlenceli oluyor haliyle günün fotosu nasıl?

Resimleri koyuyorum yalnız çok ürkekler ben yaklaşınca köşeye kaçıyorlar :ckmk:

Son resimdede göz kırparken yakalamışım pcye atınca gördüm (:
img_5177.jpg

9976incia9602919.jpg

img_5176.jpg

img_5173.jpg

Temel amcamı :haha: :haha:
On numara abim . :ckmk: :ckmk:

Nediyim değişik bir olay kuşlarında cinsiyet görüşlerine önem vermek gerekir tabi:)) mübarek bangodada ne gül varmış maşşallah:))

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
Nediyim değişik bir olay kuşlarında cinsiyet görüşlerine önem vermek gerekir tabi:)) mübarek bangodada ne gül varmış maşşallah:))

Tam şekerli desene gardaş .

Bu konu uzar daha çok güzel ya erkek erkeğe takılıyorlar hiç dertleri tasaları yok şimdi araya bir hatun atsan bakmaz bunlar kovalarlar artık benimsemişler ve kabullenmişlerdir. Bizim sahipten bir yol olmayacak biz en güzeli böyle takılalım diye :D Ehehehehehe.

Bu durum sıklıkla yaşana bilen bir durum değildir , zaman zaman dişi az olduğunda , yavruluktan beraber büyüyen ve birbirine çok alışık kardeşler arasında yaşana biliyor isteyerek iki erkeği eşe kapatsak eş tutmazlar . Kuşların tercihi bu tamamen , Böyle çiftler bakıcı olarak idealdir çok sıkı bir bağ kurarlar, kümesteki diğer dişilere asılırlar bazen bu kızgın dişilere binerler sağda solda bol bol öterler testesteron baskısını sıklıkla belli ederler , ama bütün bunlara rağmen kolay kolay eşlerini terk etmezler ... Ben bu çiftimi elden çıkaralı çok oldu, durumlarını tasvip etmiyordum salım onları )) ilginç bir aileydiler .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bu durum sıklıkla yaşana bilen bir durum değildir , zaman zaman dişi az olduğunda , yavruluktan beraber büyüyen ve birbirine çok alışık kardeşler arasında yaşana biliyor isteyerek iki erkeği eşe kapatsak eş tutmazlar . Kuşların tercihi bu tamamen , Böyle çiftler bakıcı olarak idealdir çok sıkı bir bağ kurarlar, kümesteki diğer dişilere asılırlar bazen bu kızgın dişilere binerler sağda solda bol bol öterler testesteron baskısını sıklıkla belli ederler , ama bütün bunlara rağmen kolay kolay eşlerini terk etmezler ... Ben bu çiftimi elden çıkaralı çok oldu, durumlarını tasvip etmiyordum salım onları )) ilginç bir aileydiler .. selamlarŞEREF

İşte bu!!!
Düşünüp duruyordum, bu konuyu nasıl sonuca kavuştururuz diye, işin içinden çıkamadım bu konu uzar dedim, takipteydim ama sen şu cümle ile "Ben bu çiftimi elden çıkaralı çok oldu, durumlarını tasvip etmiyordum" konuya noktayı koydun yaaa. süper :D Arayıp bulamadığım buymuş.

.

aynı durum bendede vardı yavru azması beyazımla yine yavru azması kırmızım bende çıkmıştı beyazı dışardan almıştım ilk eşleri birlikte olmuştu yaklaşık 3 ay böyle devam etti sonra kümese hastalık gelince ikiside öldü.Çok gıcık bi durum du beyaza eş almıştım ayrı kapatıyodum eşleniyodu kümese geri koyunca yine kırmızıya gidiyordu.Kırmızıyada kıyamıyordum vermeye çok güzel bi kuştu yani benim başımdanda geçti.

Geri