erkek erkege eşleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgur06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgürr
Meslek
kahveci
İlgi Alanı
Kediler
biraz önce gördügüm olay biraz tuhaf gibi.
kumesimde 2 adet erkek sebap var. eş olan boz çift in erkeği yıkanmış güneşleniyorken erkek sebap gitti bi güzel eşleşti.bozda hiç hareket yok dişi gibi altına yattı . boz erkek oldugu kesin eşi bozdumanlı. yeme düşmek üzere olan boz ve bozkirli yavruları var tuhaf

yavru kızmalarında sık rastlanan bir durum fakat kart erkeklerin bunu yapması garip, üstelik eşi varken. belki de yumurtlamaya yakın zamanlarda erkek dişinin altına yatar. bu gibi bir olay varsa yanlışlıkla erkeğin altına yatmış olabilir.

Bende bi abinin yuvasında görmüştüm banyodan sonra binmişti benimde tuhafıma gitti :haha: erhan abiye katılıyorum bendede bazen önce erkek biniyo sonrada erkek eğiliyo dişi biniyo böyle bi durum olmuş olabilir (:

halk arasında gay ilişki diyoruz :)

ankarakuşçusu' Alıntı:

ben malatya halkındanım gay may anlamam kuşta olsa bile yavrular yeme düşsun direk satış bana ters

ozgur06' Alıntı:
ankarakuşçusu' Alıntı:

ben malatya halkındanım gay may anlamam kuşta olsa bile yavrular yeme düşsun direk satış bana ters

Ayirma sevenleri abi saka saka :ckmk: duzelir 2-3 hafta icinde arada oluyor boyle seyler ha baktin durumda bi degisiklik yok o zaman elden cikarirsin....

tam eşleşme ve döllenme, önce erkeğin dişiye binmesi, sonra da dişinin erkeğe binmesi ile olur, ama çoğu çift bunu uygulamaz. Erkek erkeğe eş alması da "kızma zamanında yuvada yeterli sayıda hazır dişi olmamasından olur", yani bir nevi denizatlarının cins değiştirmesi gibi, 2 erkekten birisi dişi gibi sakin davranıp, erkek erkeğe eş alabilirler. Zamanla da ayrılıp normal bir dişi denk gelince onunla eşleşebilirler.

2 adet erkek sebap var forumdan alger ( hakan ) ın hediyelerinden gelen .o boz erkege atladı . o erkek bozda erkek gök e atladı atladıgı gok erkeğinde 1 haftalık yavruları var.
benim kumes gora ya döndu ascı bahcıvanı bahcıvan usagı usak hepsini diye gider bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri