ERKEK GÜVERCİN DİŞİ GÜVERCİNİ KOVALIYOR VE GAGALIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar benim bir çift taklacı mardin güvercinim var daha yeniyim bu işlerde erkek güvercin dişi güvercini kovalıyor ve gagalıyor neden olur YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN
:hmm:

Erkek dişiyi yumurtaya kovalıyo olabilir yakında yumurtlayacaklar endişelenicek bir şey yok (:

teşekkür ederim abi
ama dişi güvercin geleli 2 gün oldu

zekihan_42' Alıntı:
teşekkür ederim abi
ama dişi güvercin geleli 2 gün oldu

O zaman başka tabi Eş olmak için olabilir

eş oldular herhalde birde erkek güvercin folluğa girip eşiyor sonra dişiyi kovalıyor

bende de aynı durum vardı sohbette konuşmuştuk eş almak için yapıyor erkek demişti ustalar.

2 gün olduysa geleli eş almak için kovalıyordur. Eğer ki eş almışlarsa yine kovalamaya devam ediyorsa yumurtlaması için kovalıyordur.

yumurtaya kovaliyor disisini yakinda yumurtlar ..

Erkek dişiyi yumurtaya kovalıyo olabilir yakında yumurtlayacaklar endişelenicek bir şey yok :)
Yeni es olan kuşlar yumurtlama süreci nekadar dir yardımcı olursanz sevinirim

merhaba arkadaslar benim guvercinlerim eşli. ilk bir kac gün üst üste çiftlestiler. sonra dişi kuluckaya oturdu 1gün falan. yumurtlar dedim. sonra yumurtlamadı. halada yumurtlamadı. erkek sürekli onu kovalıyor ama dişi hep ondan kaçıyor neden? aciklarsaniz sevinirim kardeşlerim

Erkek dişiyi yumurtaya kovalıyo olabilir yakında yumurtlayacaklar endişelenicek bir şey yok
Erkek dişiyi yumurtaya kovalıyo olabilir yakında yumurtlayacaklar endişelenicek bir şey yok :)
Ben eşli güvercin aldım 1 hafta oldu erkek dişiyi kovalıyor erkek follukts sesler çıkarıyor dişi yumurtlucakmı sizce kahverengi olan dişi

Ekli dosyalar

• E2D18D2F-AABA-4C01-972B-C5029E7E231D.webp
    E2D18D2F-AABA-4C01-972B-C5029E7E231D.webp
    389.4 KB · Görüntüleme: 685
Geri