erkek güvercin geceleri dışarda yatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafatmstf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
S.A arkadaşlar
benim bir çift güvercin yumurtladı 3 gün önce dişi ve erkek sırayla yumurtaya oturuyor, ancak geceleri erkek yuvanın dışında sabahlıyor yuvaya girmiyor, sizce neden olabilir bilgilendirirseniz memnun olurum.

Canım kardeşim kuşlar sırayla yumurtanın üzerine yatarlar atıyorum dişi gündüz erkek gece veya tersi olur birde o yattıkları süre içinde peryodik olarak yumurtaları ters yüz çevirirler gagaları ile yuvalıklarının önüne erkek kuşun tüneye bileceği tüneklik yapmanda fayda var selamlarımla.

eksik olma ahmet hocam
yani dışarda sabahlaması normaldir diyorsun yanlış anlamadım değil mi

Canım evet doğru anlamışsın selamlar.

Ahmet Abim açıklamış ama bende bir ekleme yapayım ahmet abimin affına sığınarak. dışarda sabahlamak derken kümesin dışında değil, yumurta yaptıkları yuvalık dışında.

hayır yumurta yaptığın yerin dışında değil tam olarak yuva dışında sabahlıyor, ben bunlara tahta sandık şeklinde bi yuva yaptırdım onun içine de yumurtalık koydum yumurta yaptılar ama hangisi yumurtada oturursa diğeri sandık dışında kalıyor

Canum doğal olan şekilide bu zaten yuvalıkların 60-70 cm boyunda olsa idi ikisi de bir yerde olur birisi yumurtanın üzerinde yatar diğeri bekçilik yapıp sıranın kendisine gelmeyi bekler di selamlarımla.

Bu konu her yeni güvercin besleyenlerin başına gelen biseydir öncelikle güvercin in ırk İ nin bilmek gerekir genelde. Bango Bursa dönek posta Bağdat gibi oyunsuz kuşlar. Kapalı bir ortamda tutulmalıdır eğer oyunlu bir guvercinse bu oyundan dolayı dışarda yatiyodum. Bu güvercinin oyununu tamamlaması için günde 2 saat düzenli uçurmak gerekir 10 günde düzene girer ve beslemedeki düzen çok önemli yemleme saati. Gerekir sürekli yem olmaz kumeste kuş hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz, size daha iyi yardımcı olurum

Kardeşim hiç bir sıkıntı yok Yuvan dardır
Diğer kuşu rahatsız etmemek için fazla yaklaşmıyor olabilir rahat ol sen

Geri