Erkek güvercinim dişiyi kovalıyo bu neyin belirtisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 358

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a kardeşlerim başlıktada yazdıgım gibi erkek olan kur sesi çıkarıp dişiyi kovalıyo ve guduk atıyo sırtına, kuşlar 5 gün oldu alalı ve eş olarak almadım 1 dişi 1 erkek aldım, birbirlerine alışmayamı çalışıyolar bu neyin belirtisidir?

Eş olarak almadım dememin amacı yani hazır eş degillerdi ama yavru almak için aldım kuşları, mesajları düzeltme olmadıgı için buraya yazdım arkadaşlar ...

uniTS' Alıntı:
Eş olarak almadım dememin amacı yani hazır eş degillerdi ama yavru almak için aldım kuşları, mesajları düzeltme olmadıgı için buraya yazdım arkadaşlar ...

erhan kuslarını es olmaya çalısıyorlar zaten eslesme bu ekil ousur ama bu tür sorular için baslık açman yersiz her hangi bir konu baslıgındada bu ve bu gibi soruları sorabilir cevaplar alabilirsiniz ögrenmeniz gereken her sey formlarımızda mevcut başlıklarda arayarak ulasamadıgınız sorular için baslık açmanız daha makul
kolay gelsin
saygılar

Bu kuşlar eş olmadıgı için bu soruyu sordum abi hani eşleşirken erkegin dişiye guduk attıgını bilmiyorum :), ama inş dişide kabul eder erkegi, hertürlü imkanı saglıyorum kuşlarıma temizliklerinden bütün ihtiyaçlarına kadar inş eş tutup yavru yaparlar her ne kadar kış aylarında yavru alınması önerilmesede...

Geri