Erkek güvercinim yavrulara bakarmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeNaNBeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

KeNaNBeY

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kenan Çakmak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm arkadaşlar. Benim bir çift kuşumun dişisi süt ölmüş nasıl olmuş anlamadım ama son zamanlarda pek hareketsizdi ve sürekli uyukluyordu öleceğini aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası :( Bu çift kuşlarımında yavruları var yaklaşık 20 günlük tüğlendiler ayakları üzerinde yeni yeni yürüyorlar.Sorum şu erkek çakmaklım yavruları beslermi ? Lütfen bi cevap verin :(

Kenan kardeşim eğer dikkatini dağıtacak başka bir dişi yoksa yuvanda yavrulara bakmaya devam edecektir.
Ama, erkek çok yıpranır o yüzden yemini kaliteli ve bol vermen bir de müsait olduğunda yavrulara da mama takviyesi yapman gerekir.
İnşallah yavruları zayiatsız büyütürsün...
Khalid

anladım kardeşim dikkatini dağıtan bir dişi yok erkek kuşum yuvaya bayağı sağdık tek istediğim o yavruları sağ sağlim büyütmek. Peki bu mama takviyesini gagaları acıp ağzına buğdayı teker teker atıcam dimi ? Yani bir yanlışım varmı eziyet etmek istemem daha önce hiç yavru beslemedim. Bir sorum daha olacak sana kardeşim yavrular ne zaman yeme düşer şuan ayaklanıyorlar dediğim gibi yürüyorlar tüğleride çıktı

abicim yavruların kanat ve kuyrugu belli ediyorsa ve sarı tüyleri yok denecek kadar azalmışsa yemini önüne koy belki kendileri yer

yok kardeşim sarı tüğleri hiç kalmadı ama kendileri yiyemiyorlar yemlerini

eğer yemi keserse erkek o yola başvurucam artık

Geri