erkek kus ötmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahsin40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tahsin40

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tahsin
Meslek
erbis
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar ben güvercin isine yeni basladim birtane kus yakaladim gosterdim anlayan birisine bana kusun erkek oldugunu soyledi yanina disi diye kus aldim erkek cikti sonra disi kus aldim ama hic kur yapmiyor benim kus egerki erkek deilse diger erkekte kur yapmiyordu dovüsürken sadece otuyordu diger sattigim ama benimkisi otmuyor neden olabilir bi cift daha aldim getirdigim erkeklede dovustu o zamanda diger erkek ottu neden ötmuyor eger disiyse diger erkek kusla neden ciftlesmedi ?

eşleşmesi için kapattınmı onları ne kadar beklettin onları baş başa

kapattim bir hafta genis ve buyuk bi kumese

Selam...Kuşun ötmeme sebebi genç kuş ola bilir tüyde ola bilir herhangi bi rahatsızlığı ola bilir yada diğer sana bilgiyi veren arkadaşın yanlış söylemişte ola bilir.Bu gibi olaylarda kuşu görmeden neden ötmediğini söylemek yanlış olur yani bir çok nedeni vardır biraz sabretmeni dilerim ve günde bir avuç kenevir yada nijer vermeni tavsiye ederim kızması için fazlası zarardır yağlanma yapar.Kolay gelsin iyi beslemeler...

kenevir yedirmistim yaglandi kusum sonra kestim 7 gün yedirdim diger erkek kus varken simdi kestim karisik yem veriyorum bagday , kirik bugday , yesil mercimek karistirip veriyorum

Kuşlarınız tüydemi ? Birde kümesinize folluk yaptınızmı ?

tügde deil folluk yaptim hem duvara hem yere

Yavru kızmasıda değilse ozaman beklicen kümese alışıp kızmasını yada diğer bilgiyi veren arkadaşın yanlış söyledi ama zamanla gözlemleyip biraz sabretmen daha mantıklı...

Geri