ERKEK KUS YAVRUYA BAKARMI DISI GITTI CUNKU BI YARDIM LUTFEn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turgay_kara_4183
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turgay kara
Meslek
forklıf operatörü
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR BENIM BI MARDIN TAKIM KUSUM WARDI IKISIDE ALISLIKLARDI YUMURTLAMADAN ONCE DISI YI SALDIGIMDA NEDENSE BIGUN SONRA YADA AKSAM HAVA KARARMAYA YAKIN GELIRDI NEYSE BUNLAR YUMURTLADI VE YUMURTALARININ CIKMASINA 2-3 WAR WE HER ZAMANKI GBI DISI GITTI WE GELMEDI SIMDILIK ERKEK YATIYO YUMURTAYA AMA BENIM KORKUM YAWRU CIKINCA YAWRULARA BAKARMI ZTN YUMURTANIN BITANESI BOS OBURU DOLU WE CIKMASI YAKINDIR TECRUBESI OLAN ARKADASLAR YADA ABILER BI YARDIMCI OLURSA COK SEWINIR INS.CVP WEREN OLUR SIMDIDEN TSKURLER ([email protected])

Hayır. Zaten erkek yarın muhtemelen yumurtadan kalkacak.Ancak erkek diken tüydeki yavruyu besleyip büyütebilir.Uygun yeriniz varsa başka kuşun altına sürebilirsiniz yumurtaları.

kulucka doneminde erkek ve disi yumurtalara nobetlese yatarlar.yavrular ciktiktan sonrada bir sure boyle devam eder ondan soonra zaten yavrular biraz buyuyunce uzurine yatmaz onlari beslerler.genelde anne baba birlikte yapar bunu.tabi yavrular tamamen yuvadan cikmadan anne yumurtlarsa yavrulara bakim isi genelde erkege kalir ve o da bu isi yapar.tabi kuslarin yavruya bakma seviyeleri degiskendir ama genel olarak bu boyle.benim erkek kusum kayboldu anne iki yavruyuda tek basina buyuttu bende sasiridim cunku yavrular 1 haftalikti ama kuscagiz hic durmadan yeyip yavrularina kusuyordu.ilahi rahmetin tecellisi. yani kardesim baba bakmaz kalkar yumurtadan.gecmis olsun

arkadaşım maya diye tabir ettigimiz ilk agız yemi yavruya dişi kuş kusar erkek yumartadan kalmayıp yavruları çıkartsa bile muhtemeln yavrun ölecek

Bende arkadaşın dedine katılıyorum genelde mayayı ılk dişi kuş veriyor.Başka bir kuş varsa onun altına koymak en makulu saygılar.

mavci' Alıntı:
kulucka doneminde erkek ve disi yumurtalara nobetlese yatarlar.yavrular ciktiktan sonrada bir sure boyle devam eder ondan soonra zaten yavrular biraz buyuyunce uzurine yatmaz onlari beslerler.genelde anne baba birlikte yapar bunu.tabi yavrular tamamen yuvadan cikmadan anne yumurtlarsa yavrulara bakim isi genelde erkege kalir ve o da bu isi yapar.tabi kuslarin yavruya bakma seviyeleri degiskendir ama genel olarak bu boyle.benim erkek kusum kayboldu anne iki yavruyuda tek basina buyuttu bende sasiridim cunku yavrular 1 haftalikti ama kuscagiz hic durmadan yeyip yavrularina kusuyordu.ilahi rahmetin tecellisi. yani kardesim baba bakmaz kalkar yumurtadan.gecmis olsun
aynen oyle oldu baba yatmadı gıttı yavrular neyse saglık olsun gene alırız ıns. yavru
cvp werdıgın tskederım

valla yavrular çıkdıkdan belli bi sure sonra bende hep erkek kuşun kusdugunu gördüm yavru böyle yarı yürümeye başlarya çık çıkk ötüyor annesinin kustuguna şahit olmadım yada ben yokken kusuyordur akşamları bilemicem:S

Aynı şey benımde başıma geldı ve şebap sarıgöğüs sabuni erkeği gitti. gittiğini anlar anlamaz dişinin altından yumurtaları alıp baska ların altına koydum mecburen. yatıyorlar onlar ama bakaLım işallah yumurta geçmez zamanı.

bugun yarın doğacaktır hesaplarıma göre.

dişi tek başına 1 gün yatar.2. gün erkeğini gelmezse yanına bırakır yatmaz oda yumurtalara.

Geri