Erkek Kuş Yumurtaya Yapmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fena_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Fena_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
İlk Önce Konuyu Yanlış Yer Açtıysam Özür Dilerim Arkadaşlar...
Benim sorunum şöyle bende 1 çift kelebek var bunların altında 2 tane yumurtası var ve yumurtanın üstünde her zaman Dişi Yatıyor Yumurtayı ilk yumurtladıgı zamanda erkek 1 yada 2 kere yatmıştır ondan sonra hiç yatmadı ve bugun gördüm yuvadaki başka dişiye ötüyor kendi dişisine ilgi göstermiyor yumurtanın cıkmasına 1 yada 2 gün Kaldı acaba yumurtadan cıktıgı zaman yavruyu beslemeye başlarmı acaba yeniden baba oldugunu anlarmı acaba sizlerin Yorumlarını Bekliyorum Lütfen Yardımcı Olursanız sevinirim :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Selamlar Caner,

Konuya güvercinlerin doğası hakkında kısa bir açıklama yaparak başlamak istiyorum. Hayvanlar içinde tek eşli olan tek canlı güvercinlerdir. Sizin güvercininiz sanırım dışısı yumurtada yatarken biraz çapkınlık yapmak istemiştir. Eşler düzenli aralıklarla yumurtalarına yatarlar, sen kümesini açtığın zamanda nöbetci dişi olabilir sanada onun devamlı yattığını hissettirir. Yavrular çıkınca erkek görevine yani yavrusuna bakmaya başlar. Bu yazdıklarım ilgili güvercinlerin eş olduklarını ve çiftleşerek yumurtaladıklarını göz önüne alarak ifade ettiğimi bilmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Canını sıkma bu herkeste olan bir durum bendede oluyor.. Aykut abimin dediği gibi sana hep dişi yatarken denk gelıyordur.. Hemde erkek yanı aklı sadece tek yöne odaklı o yuzden diğer dişilere ötebilir =)

bendede öyle 1çift kelebeğim var erkek bazen gece bazen sabah yatıyor yumurtaya yatmadaığında başka dişilere ötüyor. ama erkek de yumurtaya bakıyor ve sadece yumurtaya odaklanıyor dışarda çıkan herhangi bir ses onu ilgilendirmyor.dişide oyle bir gün yumurtaya bakarken denk gelicektir sna

saygılar..

inşlah arkadaşlar bilgileriniz icin teşekkürler Hepinize

Geri