Erkek kuşum kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufak123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ufak123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ufuk ozgul
Meslek
ufuk ozgul
İlgi Alanı
Kediler
ben mardin kuşu besliyorum 5 gündür kanatları bantlıydı 5 gün sonra saldım erkek olanı 2-3 kere yuvaya girdi çıkmayınca bende havaya attım erkek olan gitti diğer çatıda bekliyor 2 gündür orda bekliyor gelme şansı varmı?

Bana bi tane siyah mardin kuşu geldi.. Benim kuşlar çekmiş. Ama mersindeyim ben :)

siyah değil bendeki :)))) çevremdeki büyün kuşçuları tanıyorum herhangi birine inermi veya çekmiş olabilirlermi diye merak ediyorum

Çevrende başka kuşçu varsa bundan sonra kuşların küçükken ayaklarına künye tak.. Hepsine aynı künyeden tak. Künyelerde mümkünse ismin yazsın. Bazı demirciler yapıyor böyle isimli. Kaçarsa diğer kuşçulara gidip bakarsın. Kuşun senin olduğunu ispatlaman kolay olur :)

erkek olan etrafta dolaşıyodu dişiyide yanına saldım bu sefer erkek geldi yuvaya dişi kaçtı karşı binalarda dolanıyo ama gelmiyo :) .enginkerimcan tavsiyen için teşekkür ederim etrafımda 2 tane kuş besleyen var ikisinide tanıyorum yinede yapıcam :)
birde dişi yuvaya gelirmi pek uçarmıyor kanadı yaralı??

Mert konuyla alakani fazlalastir.

Arkadasim erkek kacti demis sonra gelmis simdide disi etrafta yokmus.

Büyük basari elde etmissin,bekle eger karni acsa digerlerini yemlerken yere inmesi gerek.
yok inmiyor hep ayni yerdeyse bazi kuslarin huyu sanirim bende de var yine kanadini actim dün salmistim bir özlemis ucmayi ama bende onun yere inmesini özledim
tam geliyor inecek fisekle beraber hup agaca orda 3 bazen yeri geldi 5 gün durdu ara bir ucuyor ama ayni dala konuyor
o dali kestim busefer arkadaki dala kondu sastim kaldim.cözüm yok simdilik

demek istedigim kus gelirse senin gelmezse senin degildir
üzülme cokta onunla mesku olma digerlerini ucurma ve 3 yada 4 tane yem atarak digerlerini meskul et ki oda oraya odaklansin insin asagi
yok kus etrafta degilse bekle belki erkek gibi gelir.

Geri