erkek kuşun çiftleşmemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erpode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erpode

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdoğan Karataş
Meslek
Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
merhaba,

Erkek eşiyle öpüşüyor ancak 2. adım olan çiftleşmeyi dişi çok istemesine rağmen yapamıyor 2. aşamada kendisi dişi gibi davranıyor bu yüzden çiflteşemiyorlar. bilgisi olan var mı

kardes kus genc ıse sabır edıp beklıcen ama ıkısınınde dısı olma ıhtımalı var bunuda dusun belkıde sen yokken cıftlesıolar bunların hepsı goz onunde tutulmalı

erpode' Alıntı:
merhaba,

Erkek eşiyle öpüşüyor ancak 2. adım olan çiftleşmeyi dişi çok istemesine rağmen yapamıyor 2. aşamada kendisi dişi gibi davranıyor bu yüzden çiflteşemiyorlar. bilgisi olan var mı

Arkadaşlar bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan kimse yok mu yardımlarınızı rica ederim

Bence ya tam kızmamıştır ya da erkek değildir... Biraz sakin bir ortamda çiftleşmek istiyor da olabilir....

erkek olan kesin erkek zaten çiftleşmenin 1. adımını yapıyor ve 1 aydır devam ediyor bu durum

S.aKardeş Kuş Kusmuklaşiomuş yani Opüşüo Kuş erkek OlmayaErkek Bende de Vardı Acık Arap Dedim bu Kiş Dişimi öpüştükten sonra Dişi gibi dişi kuşa yatıo 2 gun sonra yumurtladı dişisi Sabret bekle Eşleşirler sevgiler saygılar

İşiniz acele ise birkaç gün atın balık yağını ve kuşunuz coşsun .selamlar .ŞEREF

Bir süre böyle durgun bir döneme girebiliyorlar. Benim de bircok kez basima geldi. Erkek disi gibi egilebilir, kacabilir vs... Ama bir sure sonra duzelir, tekrar binmeye baslar. Biraz sabredin. Bu donemden ciktiktan sonrada genelde direkt yumurtaya kovalar.

tşk ederim

Geri