ankarakuşçusu' Alıntı:
merhaba...arkadaşın başka çaresi kalmamış anladığım kadarıyla ve ilgili alt formda konusunu açmış...Zekeriya beyin dediklerinde doğruluk payı var ama arkadaş zaten bulamamış bu yüzden buradaki insanlara güvenerek istediğini tam belirtmemiş ama kuş satın almak istemiş..oyunlu mu oyunsuz mu renk filan ayrıntılı yazsanız Yüksel bey daha anlaşılır olur isteğiniz...aynı şehirde olsaydık bir dumanlı erkek var elimde kendi kuşum soyu sopu sağlam..hatası çıktı kanat elledi..hediye etmek isterdim..belki sizin kuş daha yumuşaksa yavrularında kanat elleme hatası olmayabilirdi..saygılar herkese...
merhaba başka çaremin kalmamamsından ziyade ben aradığımı evremde gezdiğim kümeslerde bulamadığım için açtım bu konuyu kuşun oyunlu yada oyunsuz olması pek farketmez arkadaşta zaten yorum yaparken burasını anlamamış rengine uygunluktan bahsetmiş benim yazımda renk ile alakalı bir kelime yok eğer burada bulunan küçüklerimin yada büyüklerimin elinde olan bir erkek var ise sadece resimlerini paylaşmasını istedim kuş resimde beğeniriz istediklerimiz var gibi görürüz gidip görebileceğimiz bir yerde ise gider görürüz gerçekten kuş özellikleri bakımından benim kuşuma uygun ise sahibide satmak niyetinde olursa alırız diye açtım mavi olur , dumanlı olur ,kır olur renk farketmez dediğim gibi bir tane bozacı yazıyı okumadan yorum yapmış altına da şıracısı katıldığını belirtmiş ne demek istediğim anlayan anladı zaten Adana belli olmaz çalıştığım yere sizin oradan araçlar geliyor müsait bir zamanda işten fırsat bulursam o araçlardan biri ile gelirim bahsetmiş olduğunuz kuş hala elinizde ise canlı görür uygun ise almak isterim ilginiz için tşkr eder saygılamı sunarım