Erkek Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sultan sencer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yüksel Salduz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar herkese selamlar
şimdiye kadar en 4-5 kümes gezdim aradığım erkeği bir türlü bulamadım resimlerdeki dişiye uygun elinde erkek olan varsa kuşun resim ve fiyat bilgisini paylaşabilirmisiniz ???

tşkr ;

Ekli dosyalar

• DSC01764.webp
    DSC01764.webp
    247.9 KB · Görüntüleme: 624
  • DSC01801.webp
    DSC01801.webp
    81.1 KB · Görüntüleme: 641
işte buyrun bir arkadaşımız elindeki kuşuna rengine uygun eş arıyor. rengine uygun bulduğu kuşun seceresinin nasıl olduğunu bilmeden alacak. aldığı kuşun akılı nasıl, oyunu nasıl, kısırmı olduğunu bilmeden alıp eşleştirecek, sonra yavrular olursa buraya gelip benim kuşum kaçtı neden kaçtı diyecek, yada benim kuşum hiç takla atmıyor leylek gibi uçuyor diyecek.

metkor1961' Alıntı:
işte buyrun bir arkadaşımız elindeki kuşuna rengine uygun eş arıyor. rengine uygun bulduğu kuşun seceresinin nasıl olduğunu bilmeden alacak. aldığı kuşun akılı nasıl, oyunu nasıl, kısırmı olduğunu bilmeden alıp eşleştirecek, sonra yavrular olursa buraya gelip benim kuşum kaçtı neden kaçtı diyecek, yada benim kuşum hiç takla atmıyor leylek gibi uçuyor diyecek.

hocam o senin görüşün saygı duyarım ben yazdığımda renk belirtmedim ben kuş alırken izleyipte almıyorum herkesin bakış açısı kendine ben kendi kafamdaki uygun eşi bulayımda ister kuşum kaçsın istersede hiç takla atmasın orası benim sorunum kimseyide ilgilendirmez öyle bir durumdada kalkıp buraya yazmam zaten kuşun eksik kalan kısımlarınıda ben tamamlarım altlarından gelen yavruyu izledikçe ve dişe kuşa göre erkek kuşun kısır çıkma olasılığı yüzdesi daha az o yüzden bildiklerinizi kendinize saklayın yorumunuzuda uygun başlık olursa yazın elinizde var ise erkek yazın gerisi sizi hiç ama hiç ilgilendirmez

çok doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın sizin süs kuşu baktığınızdan haberim olamazdı. siz ve sizin gibiler bu kafa ve bu düşünce ile giderseniz kuşlarınızın performansını görmek için çok çok bakarsınız havalara. siz benim yazdığımı ve ne demek istediğimi anlamadıysanız siz kuşçu olamazsınız. sizin gibiler kümeslerinizde tavuk gibi kuş bakarsınız ancak.

saygi duymak lazim abi.bende oyun kusu olarak badem ve arap besliyorum ama tavuklarimi sabuni ve miskilerimi de izlemekten buyuk zevk aliyorum.

merhaba...arkadaşın başka çaresi kalmamış anladığım kadarıyla ve ilgili alt formda konusunu açmış...Zekeriya beyin dediklerinde doğruluk payı var ama arkadaş zaten bulamamış bu yüzden buradaki insanlara güvenerek istediğini tam belirtmemiş ama kuş satın almak istemiş..oyunlu mu oyunsuz mu renk filan ayrıntılı yazsanız Yüksel bey daha anlaşılır olur isteğiniz...aynı şehirde olsaydık bir dumanlı erkek var elimde kendi kuşum soyu sopu sağlam..hatası çıktı kanat elledi..hediye etmek isterdim..belki sizin kuş daha yumuşaksa yavrularında kanat elleme hatası olmayabilirdi..saygılar herkese...

metkor1961' Alıntı:
çok doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın sizin süs kuşu baktığınızdan haberim olamazdı. siz ve sizin gibiler bu kafa ve bu düşünce ile giderseniz kuşlarınızın performansını görmek için çok çok bakarsınız havalara. siz benim yazdığımı ve ne demek istediğimi anlamadıysanız siz kuşçu olamazsınız. sizin gibiler kümeslerinizde tavuk gibi kuş bakarsınız ancak.

siz büyük kuşçu olmuşsunuz işte ne gerek var başkalarına ben süs kuşlarıma bakarım yerde kümeste istediğim yerde sizi ne kadar ilgilendiren bir konu bu onuda anlamış değilim sizin anlayışınız farklı benim anlayışım farklı yaşınıza hürmetten bu konuyu fazla uzatmayacağım zaten tarzımda değil bu gibi tartışmaların içerisinde bulunmak bana ustalarım oyun kuşu bakmanın sabır ve emek istediğini öğrettiler ustalara saygı göstermeyi onun içindir ki hala ilk kuş beslemeye başladığım zamanki damarlarım hala elimde ben süs kuşu baktığım için hala muhafaza ediyorum onları zaten uyun kuşlarının perfonmasını kimlerin bozduğunu görmek istersenizde biraz sağınıza solunuza bakın ben zaten kuşuma uymayacak kuşu alıp eş vurmam ama sizin anlayışınız sadece ticaret olarak sanırım hemen kuşun kısırlığına ve havadaki perfonmansından söz ettiğinize göre demek ki hemen üretim satıp işi ticari rant işine çevirme niyetindesiniz ki bunları yazdıktan sonra sizin yanınızda ben çok iyi bir kuşçu olmuşum adminlerimden bir rica bu konuyu siler ya da kaptırsanız patavatsız insanlar ile fazla tartışmaya girmemiş ve kimsenin kalbini kırmamış olurum zaten konu açılma niyetini çoktan aştı

ankarakuşçusu' Alıntı:
merhaba...arkadaşın başka çaresi kalmamış anladığım kadarıyla ve ilgili alt formda konusunu açmış...Zekeriya beyin dediklerinde doğruluk payı var ama arkadaş zaten bulamamış bu yüzden buradaki insanlara güvenerek istediğini tam belirtmemiş ama kuş satın almak istemiş..oyunlu mu oyunsuz mu renk filan ayrıntılı yazsanız Yüksel bey daha anlaşılır olur isteğiniz...aynı şehirde olsaydık bir dumanlı erkek var elimde kendi kuşum soyu sopu sağlam..hatası çıktı kanat elledi..hediye etmek isterdim..belki sizin kuş daha yumuşaksa yavrularında kanat elleme hatası olmayabilirdi..saygılar herkese...

merhaba başka çaremin kalmamamsından ziyade ben aradığımı evremde gezdiğim kümeslerde bulamadığım için açtım bu konuyu kuşun oyunlu yada oyunsuz olması pek farketmez arkadaşta zaten yorum yaparken burasını anlamamış rengine uygunluktan bahsetmiş benim yazımda renk ile alakalı bir kelime yok eğer burada bulunan küçüklerimin yada büyüklerimin elinde olan bir erkek var ise sadece resimlerini paylaşmasını istedim kuş resimde beğeniriz istediklerimiz var gibi görürüz gidip görebileceğimiz bir yerde ise gider görürüz gerçekten kuş özellikleri bakımından benim kuşuma uygun ise sahibide satmak niyetinde olursa alırız diye açtım mavi olur , dumanlı olur ,kır olur renk farketmez dediğim gibi bir tane bozacı yazıyı okumadan yorum yapmış altına da şıracısı katıldığını belirtmiş ne demek istediğim anlayan anladı zaten Adana belli olmaz çalıştığım yere sizin oradan araçlar geliyor müsait bir zamanda işten fırsat bulursam o araçlardan biri ile gelirim bahsetmiş olduğunuz kuş hala elinizde ise canlı görür uygun ise almak isterim ilginiz için tşkr eder saygılamı sunarım

metkor1961' Alıntı:

:slm: Ne olursa olsun herkesin beslediği kuşa saygı duyulmalıdır herkesin zevki ayrıdır başkası o şekilde zevk alıyorsa o işten öyle devam etmeli illa aynı yolu izliyecek diye bir kural olduğunu düşünmüyorum başkalarının beslediği kuş ne olursa olsun iğneleyici küçümseyici yorumda yapılmamalıdır zamanla öğrenilir bazı şeyler bana göre saygılarım la :tamam:

iğneleyici cevaplardan kaçınmak lazım her zaman zevk işi bu iş arkadaş sadece elindeki dişisine uygun olan bir erkek diye konu açmış böyle iğneleyici cevaplar vermeye gerek yok sanırım .

sultan sencer' Alıntı:
ankarakuşçusu' Alıntı:

merhaba başka çaremin kalmamamsından ziyade ben aradığımı evremde gezdiğim kümeslerde bulamadığım için açtım bu konuyu kuşun oyunlu yada oyunsuz olması pek farketmez arkadaşta zaten yorum yaparken burasını anlamamış rengine uygunluktan bahsetmiş benim yazımda renk ile alakalı bir kelime yok eğer burada bulunan küçüklerimin yada büyüklerimin elinde olan bir erkek var ise sadece resimlerini paylaşmasını istedim kuş resimde beğeniriz istediklerimiz var gibi görürüz gidip görebileceğimiz bir yerde ise gider görürüz gerçekten kuş özellikleri bakımından benim kuşuma uygun ise sahibide satmak niyetinde olursa alırız diye açtım mavi olur , dumanlı olur ,kır olur renk farketmez dediğim gibi bir tane bozacı yazıyı okumadan yorum yapmış altına da şıracısı katıldığını belirtmiş ne demek istediğim anlayan anladı zaten Adana belli olmaz çalıştığım yere sizin oradan araçlar geliyor müsait bir zamanda işten fırsat bulursam o araçlardan biri ile gelirim bahsetmiş olduğunuz kuş hala elinizde ise canlı görür uygun ise almak isterim ilginiz için tşkr eder saygılamı sunarım

merhaba arkadaşım tekrar. mal bizim madem gelme durumun olabilir..ben kuşu bir süre bekletirim...sözümüz söz beğenirsen hediyemiz olsun...benim isteğim dost edinebilmek...adana da bu kuşların kıymetini bilen çıkmaz..uçurmadığım için videosu yok zaten yatırdım...düzeltip uçuyor ama indiremiyorum zor iniyor..sadece yerden ayağını kesip kısa bir video çekersem eklerim görürsünüz...saygılar bizden arkadaşım...

aynı renk yavru kızması bıde 1 yasında erkek 2 adet mevcut ilgilenirsen mailim [email protected]

Kardeş dediğim dumanlı bu..geçen sonbahar yavrusu...bir tanede foto ekleyim...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uusRoWrajjg&feature=youtu.be[/youtube]

Ekli dosyalar

Geri