Erkek Limon zırhlı aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bykadiroz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

bykadiroz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Öz
Meslek
Ağ Uzmanı
İlgi Alanı
Kediler
Bu kuşa nasıl bir erkek kuş gider yada bu kuşun aynısının erkeği olan varsa alabilirim.

İlgilenen arkadaşlar kuşun resmini koyarsa sevinirim. Şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• TEPELİ1.webp
    TEPELİ1.webp
    42 KB · Görüntüleme: 1,631
böyle bir erkekmi?
Böyle erkek var mümkünse kuşun aynı renk ve teleli olması tercihimdir.

Ekli dosyalar

• IMG_0030.webp
    IMG_0030.webp
    327.2 KB · Görüntüleme: 1,731
evet

Arkadaşlar bu kuşa uygun kuşu olan yok mu?
Yada bu kuşa nasıl bir kuş eş olur. Kuş oyunlu

merhaba,

bu kuşun rengine ankarada bozdumanlı derler , bu kuşa boz ve türevleri(boz kirli,boz dumanlı,boz benekli) gayet güzel olur gibi görünüyor,

bir hafta öncesine kadar bu kuşun aynısı hatta tepesi bile aynı bende vardı kuşun cinsi miski limon deil:)ama hediye ettim kuşlarımın hepsini

s.a toprağım okuşa gidecek erkek bozdumanlı kirlidir yada dumanlıdır

nskyigit' Alıntı:
bir hafta öncesine kadar bu kuşun aynısı hatta tepesi bile aynı bende vardı kuşun cinsi miski limon deil:)ama hediye ettim kuşlarımın hepsini

İlgine teşekkür ederim. Kuşları verdiğin kişi hayrını görsün.

s.a toprağım besliyoruzda boşda o renkde erkek yok ama o dişiyi kara zırlıyla eşleyebilirsin.

Bu kuşla eşleştireceğim. bunlardan nasıl bir yavru çıkar tahminlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0020.webp
    IMG_0020.webp
    371.4 KB · Görüntüleme: 1,660
s.a toprağım oyun olarak bir şey söylemek zor fakat renk olarak erkeğin renginden acık limon zırlı atar sen o dişiyi ya kara zırlıyla eşle yada dumanlıyla bu söylediğim renk kuşlardan güzel renk yawru cıkar ama önemli olan oyun şekli tabi arap erkeğe vurursanda koyu limon zırlı alırsın .

slm eğer oyun kuşu ise renk fazla önemli değildir. kuşun teknik özelliklerine göre bir eş bulursan bence daha iyi olur,
ama illakide rengine benzesin dersen kanat uçları bayaz olmayan her ren kuş olabilir. saygılar..

Bu kuşa uygun bi,r dumanlım var yalnız kuşun yumurtası var olmasaydı yardımcı olurdum.

Böyle bir şey var elimde sanırsam erkek fişeklidir seferi düzgün taklası sabittir

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0322.webp
    Fotoğraf0322.webp
    142.1 KB · Görüntüleme: 1,445
  • Fotoğraf0327.webp
    Fotoğraf0327.webp
    317.4 KB · Görüntüleme: 1,420
KARDEŞ BENDE VAR LİMON ZIRHLI ERKEK HEMDE AYNISI EN UFAK NOKTASINA KADAR İSTERSEN AYARLARIZ

Geri