erkek mi dişi mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben bu güvercine dişi diyorum ama yinede sizlere bir danışıyım dedim ona göre eş alıcam güvercine :hhh: (: :s:

Ekli dosyalar

• Görüntü145.webp
    Görüntü145.webp
    78.8 KB · Görüntüleme: 1,756
  • Görüntü149.webp
    Görüntü149.webp
    137.4 KB · Görüntüleme: 1,725
  • Görüntü158.webp
    Görüntü158.webp
    143.3 KB · Görüntüleme: 1,677
Selamlar.Kesin birşey söylemek yanlış olur ama bence kuş dişi.Bacakları kısa,boynu kısa ve ince,gaga yapısı ince.Genel olarakta erkek kuşlara göre daha ufak görünüyor.Tabi bu benim şahsi fiktirm.Cinsiyeti iyice belli değilse eş almakta acele etmeyin derim.Saygılar...

Mesut YURTTAŞ' Alıntı:
Selamlar.Kesin birşey söylemek yanlış olur ama bence kuş dişi.Bacakları kısa,boynu kısa ve ince,gaga yapısı ince.Genel olarakta erkek kuşlara göre daha ufak görünüyor.Tabi bu benim şahsi fiktirm.Cinsiyeti iyice belli değilse eş almakta acele etmeyin derim.Saygılar...

Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız.Lütfen konuyu açacağımız forumu iyi seçelim.Saygılar...

Bu kuş erkek sanırım .. selamlarŞEREF

şeref abi bu kuş ötüyo ama sadece folluğunda ve sesi ince ve şuanda kızıştı eşi olmadığı için eyer bi süre daha eş bulamassam kaçma ihtimali var ve bu kuş yaklaşık 3 buçuk aylık

Yeni aldıysanız bir süre daha uççurmayın , alışsın . Eşsiz olunca kaçmaz korkmayın, ancak eşinden yeni ayrıldı ise belki yerini sevmez eşini arar onun dışın da kaçacağını sanmam .. Resim çok net değil daha net fotolar koyarsanız cinsiyeti hakkında belki daha net fikir sahibi oluruz.. selamlarŞEREF.

ben kuscuysam bu kus erkek

çok kesin olmamakla beraber 2. resme göre kızgın bir dişi gibi geldi bana...

deha24' Alıntı:
ben kuscuysam bu kus erkek

Selamlar.Biraz ağır olmuş bu laf eşref bey :) Resimden tam tahmin yürütmek imkansız ama büyük ihtimal dişi çıkacak.Sahibi bizden daha iyi bilir:) Saygılar...

Geri