Erkek miskimdeki ses cevap verirseniz sevinirim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
selam.. Erkek miskim var ve kur yaparkende sesi kalın çıkmıyo hırıltı gibi çıkıyor tutcagım zamanda öyle ama agzında leke ws.. bişey yok yem yemesindede sorun yok neden olabilir ? neden kısık çıkıyor ve hırıltı gibi çıkıyor..? ve ne verebilirim kendi iyileşir mi? şimdide teşekkürler..

solunum yollarında ıltıhap olusmus OLABİLİR oncelıkle tam tanı koymak gerekıyor.

kur yaparken sesi kısılar ya insanin değişik çkar ayni öyle sesi çıkıyo ve tutcagm zamanda ayni sesi çkartiyo yani nasl koyucam tam tani ne verirsem düzelebilir hiç bi halsizlik yem yememe gibi bir sorunu yok

Yavruluktan çıkan daha tam azmamış erkek kızmalar seslerini olgun olmaz eğer kuş kızmaysa ondan kaynaklanabilir.

bilmiyorum hediye geldi ama kısık çıkıyo sesi hırıltı gibi nedendir

Bugün bende fark etdim kuslardan biri garip ses cikariyor ördek gibi.
sanirim tam alisamadim yavru büyük kücük karisik.
Umarim bir hastalik degildir.

bana daha bugün geldi ya yeni güvercin birşeyi yok yemde vs baska birşeyde agzina baktim içinde birşey yok ama kur yaparken sesi kısık ayni insanın kısılır zor çkar ya böyle değişik aynen öyle çıkıyo neden acaba ne yapabilirim

Kusdur sonucta yani birinin sesi yanik cikabilir.
okadar abartilacak bir sey degildir umarim.bakmissin ilerde gürlesir bülbül gibi sakir
istersen acili birseyler yedir.nebileyim kostur kanadi bagliysa yorulunca sesi kabalasir
valla sabah sabah sakayla karisik yazdim ama umarim kizmasin :p

yok kızmadim ama kanadi flanda bagli deil braz hırıltıda var ne yapabilrm :)

Bilmiyoum nasil cözsek acaba bir kafeste kedilerin ortamina koysan.
hani olurya can havliyle iste nefesi geldi misali ama sonra cok ürküp bayilabilirde :)

ben mart gelmeden evdeki yavrudan cikma kedime youtube dan video izletdim
acayipde saldirgan bir disi olarak elim kadarken vahsilestirdim
o sebebten bir iki kedi gecen bahceye yaklasti bir dahada haberde yok kendileride.
enson araniyor diye ilan vardi ama onlarmiydi tam secemedim
videolarin cok etkisi var al kusu karsina sevdigin bir kusun videodan sesli izlet yarin bakmissin yunus búlbül olmus :)

Geri