Erkek Oynarım bir türlü eşleşmiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sev_seni_seveni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eray yılmaz
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Elimde Şu anda bana göre çok ii damar Erkek oynarım var. Bunu üretmek çoğaltmak istiyorum fakat bir türlü eş almıyor. bir türlü kızmıyorda,ne yapmam gerek. Önerileriniz Nerlerdir acaba.
Şimdiden Teşekkür Ederim.;
Saygıalr...

cedene ver kardes 1 avuc hergün ben öyle eslestirdim kızdırdım bir dene derim ama arkadaslarda yorum yapsın derim

kenevir verirler eşe kapatırlar biz öyle gördük...
aynı dişiyle kapatacaksan dişinin ensesini boyarsın

ENSE NEDEN BOYUYORSUNUZ BEN BUNU İLK KEZ DUYUYORUM KENEVİR VERİP KAPAMAK OK ENSE BOYAMA SEBEBİ NEDİR?

Kenevir verdim aradsşlar. havalar ısınınca kestim.faydasını gordum eewt bu senenın yavruları bile kızdı eş aldı. o hala aynı duruyor.ayrıca Koray bey cedene nedir nerden bulabılrız hiç duymadımda.

cedene aynı şey kenevir..sıcak havalarda kesmen iyi olmuş..vitafrorm diye bir vitamin toz var suya katılan..bir dene..

biraz hortlatmak gibi olacak ama ben bu duruma cok karsılastım çeşitli denemeler sonucunda birçok yavruda aldım
ilk önce o erkek kusu dişilerdne ayırıyoruz kümesin üstüne yanına 1 ekmek kasası gibi bi yuvaya koyuyoruz 1 hafta boyunca
günde yarım avuc bugday 1 avuc keneviri 6 gün boyunca veriyoruz...7 gün ise 1 avuc kenevir veriyoruz
8.günün sabahında kusu yaramaz 1 erkekle aynı folluga koyup durumu gözlemliyoruz %85 sonuc veriyor...ardından 1 gün eşe kapatıyoruz gene aynı sekilde 1 avuc kenevir vererek aynı gecede eş oluyorlar dişinizde sorunda yoksa...ama bu yöntemlede sonuc alamazsak o kusdan ya ümidinizi kesersiniz yada veterinere danısabilirsiniz

bende bir ilac var 9 tane hergün yutturcan dişiye 9 gün erkege yanasmadan ver sonra yumurtlar garanti

bendede aynı DOĞUKAN ÇETİN kardeşimin fotosundaki portakalın aynısından var aynı yere kapattım dişi yi elimle yanına doğru ürgütüyorum ergekte kur yapmaya başlıyo yerini sahiplenio dişi yanına gelidiğindede vuruyor 2sini bir araya kapattığım ye 1 metre karelik bir alan portakalları almadan öncede trakya döneğide vardı onlarda aynı böyle yapıodu eş değildiler ama portakalın dişisi biraz kızısık erkegin yanına gidior ama erkek istemior 2 günden beri aynı yerdeler ne kadar sürede eş alırlar

Geri