erkeklerin nesli tükenecekmiş!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
herkese merhabalar. okuduğum bir haberin linkini veriyorum. bakalım yorumlarınız ne olacak. yahu erkek nesli tükenecek diyor bu haber! bir kehanaette de ben bulunayım bari. dişi kuşların nesli tükenecek :hhh: valla burda kuşçular yakında konak meydanında dişi yabani avına çıkcak arkadaşlar:) dişi yoz kuşları azmanları bile makaslayanlar var...

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=141630

Valla erkeklerin nesli tükenirmi bilemem ama tükense ne olur acaba. Ama şöyle birşey var Türkiye'de Erkek başına Dört Kadın Düşüyormuş. Yani sayı olarak yanlış anlaşılmasın söylediğim. Sayı olarak kadın fazlaymış ve her geçen günde artıyormuş deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum valla.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

türkiye'de erkek başına 4 kadın mı düşüyormuş! erkek nesli tükenmeye başlamış da haberimiz yok. izmir'in kızları güzel diye erkek göçü alıyor burası. izmir'de tam tersi olabilir yani 4 erkek 1 kız, nüfus olarak yani.

O zaman benim hakkımı yiyene haram zıkkım olsun derim ben. :hungur: :hungur: :hungur: :sinirli:

:haha: :haha: :haha: yav üzülme hüseyin. sen gel, hakkını yedirtmeyiz merak etme:)

Şu anda ülkemizdeki erkek nüfusuunda bir azlamanın olduğu doğru olabilir.Ancak ben bu haberin uzantısınıda okudum,çokta mantıksız şeyler yazıyor,akılları sıra kendilerini kahin sanan bir topluluğun oluşturduğu bir safsata.

dünya öyle bir düzene oturtulmuş ki bu düzen kolay kolay bozulmaz.

bize bişi olmazsa bizde harem kurarız. :ckmk: :ckmk: :oley: :oley: :tamam:

abi böyle mantıksız bi konuya cevap vermeme hakkımı kullanabilir miyim? :hmm:

Sitede verilen yıla bakın ama
Dünya 2238 yılında kadınlara kalacak. Ünlü bilim dergisi Focus, erkeklerin neslinin tükeneceğini açıkladı. Hatta bunun için tarih bile verdi.
Bizi vurmuyor demek ki o zamankiler düşünsün
:heyo:

Geri