erkekmi dişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
selemınaleyküm arkadaşlar yardımınız gerekıo 2 tane beyez takkalım var yenı aldım ve ıkısıde eşlesşyo bırbırıyle ama satan kısı ıkısınınde erkek oldunu soledı ve kıme gosterdıysem erkek dıolar ama karar veremedım erkekmı dışimi olduklarını nasıl anlarım yardımcı olursanız sevınırım saygılarr...:)

Erkek kuş daha heybetli durur ve öter. YAni kendi etrafında dönerek falan öter devamlı.

ikiside eşleşiyor demişsiniz eşleştiklerine göre biri erkek diğeri dişidir (: Erkek daha iridir kafası daha büyüktür. Dişi de erkeğe nazaran daha ufak görünür.

eger kuşlar kızgınsa erkek erkegede eş tuta bilirler

kuslar erkek erkegede es alir olur bole istisnalar

:slm: arkadaşlar bende dün iki tane güvercin aldım güvercini aldıgım yer biri erkek biri de dişi dedi sonra yolda adamın teki bunların ikiside dişi dedi.kuşun biri hep öbür kuşa dalıo o kuşlar erkekmi dişimi nasıl anlıyoz cevap yazın :hhh:

ayni sorun bendede var bendekiler galiba erkek eslesmesi icin kapadim onlari 2 hafta oldu ve biri dierinin yanina giittiginde otup saldiyor dieri onun yanina gittiginde gene ayni sekilde otup saldiriyor

gurki3' Alıntı:
ayni sorun bendede var bendekiler galiba erkek eslesmesi icin kapadim onlari 2 hafta oldu ve biri dierinin yanina giittiginde otup saldiyor dieri onun yanina gittiginde gene ayni sekilde otup saldiriyor

Aynı sorun herkeste olduğu için direk açtığın konuyu kaldırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri