erken dönmeye başlayan kuş ilerde bozarmı? (yavru kızması)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mumcu44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mumcu44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet
Meslek
mmcuoglu
İlgi Alanı
Köpekler
bir iki tane yavrum var 2 aydır ucuruyom 1 i plaka şeklınde geliyo 2 si de sıkarak 3 de aynı kandan ama biri erken patladı ilerde sorun olurmu yani kendini bozarmı ? ustatlar bilgi verirse sevinirim...

Bende ustalarımdan duyduklarımı söyleyim güzel dönüş yapan selanikler daima sıkar yavruyken 7 - 9 ay sonra yarı kapalı veya bırakmadan baş atan selanikler gördüm yani yavruken sıkan daha makbuldur.Bildiğim kadarıyla.

bende sıkarak gelmesinin daha iyi oldugunu biliriyorum ama kuş birdn dönmeye başlayınca şaşırtım bakalım biraz ucurmucam havalar sogudu zaten sonra ucurmaya başlıcam belki o zaman sıkar ..

selamlar
paçalı dönekleri bilmiyorum ama bizim beslediğimiz dönekler yavruyken sıkmaları makbuldür.yavruyken dönen kuş genelde sonradan bozar.

Mehmet kardeş zamanında bi problem yaşamışsın kuşun yavruken dönmüş ve olayın üzerinden hemen hemen 6 ay geçmiş şimdi sen anlat bizde bahsettiğin kuş düzeldi mi bozdu mu söylede şimdi biz bilelim ?

çok ilginç ırklar bunlar en iyi bilinen soylar kimlerde var namlılar

oynak kuş oynamaya başladığında hiçkesmemesilazım erken geç farketmez keserse sende onukes

arkadaşlar ilk önce birşeye karar verelim dönekmi bakıyoruz yoksa dönermi acaba diyemi bekliyoruz bana göre sizin anaç ve babaçlarınız sağlam kuş ise istesende erken dönüşe girmez erken dönüşe giren kuşun soyuna bakmanızı tavsiye ederim SAYGILAR...

Geri