Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yücel Bey kuşlarınızın maşallahı var.
Profil bilgilerinizi düzenlemeniz gerekmektedir soyisim,meslek,yaş gibi.
Resimleriniz küçük çıkıyor bidahaki sefere konuya sitemiz üzerinden yada http://www.imageshack.us sitesinden eklerseniz daha güzel çıkacaklardır.
Sitemizden resim eklemek için cevap yaz yada yeni konu diyince aşağıda dosya ekle butonu var ona tıklıyorsunuz ve gözat diyip bilgisayarınızdaki resmi şeçip dosya ekle dediğinizde gönderin resim eklenmiş olur.
Bi sorum olacak aşağıya resim koyduğum kuşu sizin oralarda yaygın beslerlermi,isimine ne dersiniz?
Ben bunu erurum çakmaklısı diye biliyorum da o yüzden sordum.
Yücel bey merhabalar ; Şebablarınız hakikaten güzel bende yazın erzurumda bulundum Gazi yavuz la , Recep abiyle Bedrettin abiyle tanıştık sizinle belkide karşılaştık ama tanışma fırsatımız olmadı Ömer bey Resimdekiler çakmaklı onların düzleri şebabları var erzurumda öntepe pek yoktu besleyenlerde nadir olduklarını söylediler çakmaklılar Eskişehirde inegöl tarafında gebzede vede istanbulda yoğun eğer ilgileniyorsun tanıdığım arkadaşlarında isimlerini verebilirim görüşmek üzere Ömer YENER
kuşlar şahane resımlerın ufak olarak yayınlanmassı daha ıyı nıye sıye soracak olursanız sayfa daha hızlı acılıyor resımleri buyutmek ısteyen arkadaslar uzerıne tıklamaası yeterli
resimleri eklıyen arkadasa tşkler