Eş Bozma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar benim 1cift kelebeğim vardı.Dişisi kaçtı.Erkekde kumeste eşsiz olan dişi mardinle eşleşmiş.Yumurtladılar.Yumurtalarına dokunmadım.Bakıcı felan yaparım dedim.Yavrulardan biri çıktı obur yumurta bozuldu.Yavru su anda masallah bayağı büyüdü.Yeme dustu ama uçmuyor henüz.Ben bu eşleşen kusları nasıl eş bozdabilirim.Birinden birini satmammı gerek.Birde yavru bayağı buyudu demiştim.Ama daha tam değil.Anneyle Babayı simdi ayırmamda bir problem olurmu.Yavruyla ilgili ?

usta tam birşey söyleyemem yavruyu görmediyim icin ama sen 1-2 hafta daha eşi bozma yavru tam kendine gelsin güc toplasın her neyse illa satman gerekmiyor eyer varsa başka bir kümesin bir tanesini oraya koy yada ciftaneye koy ama ayır onları öyle sonra dişiye erkek yada erkege bir dişiyle eş yap belki arada kavga ederler ama illaha satman gerekmez ama dediyim gibi o yavru icin 1-2 hafta daha bekle biraz daha kussunlar yavruya yavru icn daha iyi olur kendini toparlar saygılarla !!!

İşte bende kavga eş tutmama gibi sorunlar olmasın diye satmak istiyorum.Aslında kelebeğimi de eşi mardinide satmak istemem ama mecbur kelebeği satıcam :hayir:

s.a abi ben izmirde oturuyorum.lise 1 öğrencisiyim.bende bi kuş merakıdır sardı 2 senedir kümes kurmak istiyordum.nasip daha yeni yaptım kümesi.ama kuşlardan pek anlamadığım için pazardan kuş almaya korkuyorum.siz bu sitenin kurucusu olarak izmirli arkadaşlarınıza söyleseniz bana yeni başladığım için saya bango azman gibi kuş türleri bulmada ve fiyatlarda yardımcı olsalar çok sevinirim.abi ben öğrenci olduğum için harçlıklarımı biriktirip kümesi kuruyorum. saygılarla...

boşnakoğluerdi35

kardeşim sana yardım etmek isterdim ama ben bursada oturuyorum her neyse bak sen oralarda hic kuşcu tanıyormusun tanıyorsan onlardan yardım iste yada oralardaki derneklere git derneklerdede makul fiyata kuş satıyorlar yada hic olmadı git kuş al pazardan siteye resimlerini koy ben ve abilerin sana yardımcı olmak oluruz ama tanıdıgın kuşculardan yada derneklerden yardım iste ben sana yardı metmek isterim eyer başka sorun varsa yaz sana daha iyi yardımcı olmak isterim

sağolasın abi ama pazarda malesef üçkağıtçı adamlar hastalıklı kuşlar satıyorlar kuşları iğneliyip satıyorlar o yüzden pazardan almak istemiyorum bu tür hileler derneklerde olmaz demi

Hayır olmaz.

Geri