Eş kuşları ayırma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar bende küllü erkek birde sarı kafa miski dişi eş oldu yavruları 21 günlük oldu ancak şimdi ayıracam kuşları , erkek olana küllü dişi aldım aynı renk yavruları kırma olmasın diye , şimdi sorum şu yavruları 21 günlük , erkegi yeni aldım dişiyle aynı yere koyup eş yapacam, dişi 21 günlük yavruyu erkeksiz bakabilirmi ?

Yavru tek bu arada arkadaşlar , 21 günlük yavruya annesi tek bakabilirmi 21 günden itibaren yokmu bi yardım edecek tecrübeli arkadaş ...

Genelde yavrulara tek olarak bakan erkek güvercindir.Önce dişi kuşu(yavrunun anasını) yavru ile erkeğin olmadığı ayrı biryere koy.Böylece erkek hem yavruya bakar-büyütür hemde yeni eş için hazır hale gelir.Yavruyu yeme düşünce ayırır,yeni aldığın dişiyi erkeğin yanına koyarsan sorunsuzca eş olurlar.Problem istemiyorsan biraz sabır göstermelisin.

yavru büyüsün yeme düşşün bu acelen nedir ?? sonra eşleştirirsin

katliam' Alıntı:

Doğru söze ne denir. (:

katliam' Alıntı:
Acelemin nedeni bida yalandan çiftleşip yumurtlamasınlar diye , boş yere çiftleşmelerini istemiyorum, yoksa sorun yok.

anlıyorum ama kontrölünü tabiki sen sağlayacaksın

Yeni getirdigim dişiyi yanlarına attım , 1 hafta daha bari eşleri ayırmayayım , yavru 28 günlük olunca anneyi alacam ordan , diger dişiyle eş olur artık , çünki diger kuşların hepsi eş li ...

arkadaşlar bende bir çift posta var ben bunları ikisini salarsam kaçarmı ? tek tek mi salıyım lütfen yardımcı olun

Geri