eş nasıl yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
bir kuşu eş nasıl yapacam erkek gelecek dişiye nasıl yapacam eşi ? şimdiden kuşçu dostlara saygılarımla :slm:

EŞ YAPMAK İSTEDİĞİN KUŞLARINI AYIR, KÜMESTEN DAHA UFAK Bİ YERE KOY BİR İKİ GÜN BEKLE EŞ OLDUKLARINI GÖRDÜĞÜNDE TEKRAR DİĞER KUŞLARININ YANINA KOYARSIN ..

mert06' Alıntı:
bir kuşu eş nasıl yapacam erkek gelecek dişiye nasıl yapacam eşi ? şimdiden kuşçu dostlara saygılarımla :slm:

Bu konun aynısı sanki daha önce de vardı ama ben bulamadım.. Neyse şöyle anlatıyım sana:
Eş olmasını istediğin 2 kuşu başka kuşun olmadığı: küçük ama rahat hareket edebilecekleri;(örneğin: 50 X 50 X 50 gibi..) üst üste çıkabilecekleri bir yere koy.. 2-3 gün takılsınlar.. Sonra izle: eğer eş olmuşlarsa kümese sal.. Olmamışlarsa birkaç gün daha kapat..

ya erkekle dişiyi ayrı yere kodum dişi erkeği dövüyo erkekde kaçacak yer arıyo bide yeni aldım erkeği neden dövüyo bide erkek büzüşüyo ayrı yerde alışmadığı içinmi kuşlara ondan büzüşüyo ve dövüşmemeleri için ne yapmalıyım?

ÖNcelikle onların erkekli dişili olduğuna emin misin? Birde erkek büzüşüyor diyorsun yani bi rahatsızlığı olabilir belki o yüzdendir..

bi arkadaşa sorduma abi soğan ver sarımsak ver dedi antibiyotik için dedi verdim zeytinyağ ile tuzu karıştır dedi içini temizler dedi verdim pirinçde de verdim ishali kesmesi için az düzeldi ne ki rahatsızlığı

merhaba dişi baskın olduğu yuvada erkeği döver başka bir yere koy kömürlük olur büyükçe bir kutu olur,yuva değiştiren bir çok kuş stres yapar ve kırgın olur eşleşince düzelir ama genede diğer kuşlardan ayrı tut enazından eşiyle kalsın biraz karışık yem ver güç toplasın diye sağlıcakla kal :slm:

ayrı bi kafese kodum dövüşmüyolar bugünde çifleştiler ama erkek üstüne çıktı ve 2 kere şeyini dedirdi ve geri indi üstünde duramadı neden ? bide soğan ve sarımsak ne işe yarar bu nuda derseniz sevinirim?

mert06' Alıntı:
ayrı bi kafese kodum dövüşmüyolar bugünde çifleştiler ama erkek üstüne çıktı ve 2 kere şeyini dedirdi ve geri indi üstünde duramadı neden ? bide soğan ve sarımsak ne işe yarar bu nuda derseniz sevinirim?

:haha: :haha: kardeş o kadar ayrıntıyı boşver; onlar o işi hallederler ilerleyen zamanlarda :D Soğan ve sarımsak antibiyotik sayılır..

şimdi yuva kızdırıyolar ben bu dişiden hiç yumurta almadım eşi olmadığı için alamadım eşi olan bi erkekle çifleşiyodu ama eşi olmadığı için yumurtlamıyodu şimdi eşe attım çifleştiler öpüştüler ot attım kafese yuva kızdırıyolar yumurtlarmı sizce?

mert kardeş bi problem yok artık yumurtlarlar
ama artık sen rontgenciliği bırak(rahat bırak kuşları) :) :) :) :)

bide çifleşirken erkek dölü bırakıyo dişiye dişi 5 _ 10 dakika sonra çişini yaparken beyaz bişey çıkarıyo yani erkeğin dölünü neden çıkarıyo bide daha çatalı sert kapalı yumurta yok daha yani?

mert06' Alıntı:
bide çifleşirken erkek dölü bırakıyo dişiye dişi 5 _ 10 dakika sonra çişini yaparken beyaz bişey çıkarıyo yani erkeğin dölünü neden çıkarıyo bide daha çatalı sert kapalı yumurta yok daha yani?

Birader anlaşılan biyolojiyle aran iyi :haha: :haha: SEn bırak onları artık yumurtlarlar...

çatalı hafif yumuşak yumurta yok yuvada ötüşüyolar yuva yapıyolar neden dişide yumurta yok belde kırmamış çatal hafif yumuşak kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri