Eş Olmuyor ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihdnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

melihdnr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Melih Döner
Meslek
Öğrenci[Bilişim Tek.]
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar..

4-5 gün önce erkek miskime yeni bi eş aldım.
Aldıgım kuş daha yeni yeme düşmüş diyeblirim.Kuşu ilk yuvaya koydugumda erkek miski geldi öttü falan fakat daha sonra hayvanı kümesin içinde 4 döndürmeye başladı ,aynı folluga koyuyorum yine dövüo.
Dişi olmasa erkek gidip kur yapmaz diyom ama anlamadım bnde.Eş olmamasının sebebi dişinin henüz küçük olması olablirmi asıl sorumda bu zaten...

Selamlar Melih,

Güvercinlerin eşleşme süreleri 3-4 aylıkken başlar.

Saygılarıımla,

Aykut Karabulut

yeni yeme düşmüş hayvanın cinsiyeti kolay kolay anlaşılmaz.Ki anlaşılsa bile güvercinler en erken 4 aylık iken ergenliğe girerler.Ondan önce eş olmaları zor biraz

benden önce davrandınız üstadım çok yaşayın :)

Selamlar Feyyaz bey,

Hep beraber. İyi geceler....

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için..

Aldıgım kişi mahalleden bi abim,uzun yıllardır kuş beslio . O öyle bişi demediği için (daha küçük eş olmaz gibi) bende aldım..Geride veremem kuş hediye zaten =))

Selamlar Melih,

Sayılı gün gelip geçer sen onları zamanı geldiğinde eş edersin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

bendede o sorun var ama benim dişi yazın yavrularından aynı şekilde öbür erkekte öle ama erkekte ne hikmet varsa ikisini kapadım mı eş olması için dişi miskiyi öldürüyor dayaktan ama eş olmuyor

Kuşun resmini çketim bugün..

Ekli dosyalar

• Görüntü0559.webp
    Görüntü0559.webp
    164.2 KB · Görüntüleme: 1,661
  • Görüntü0557.webp
    Görüntü0557.webp
    186.8 KB · Görüntüleme: 1,666
vayy miski gerçekten çok güzel ama bu daha çok yavru sen bunu yetiştir uçur sonra eş vurursun benim dişi miskim 6-7 aydır eşsiz :))

Büyümesini beklicez artık napalım =))

merhaba kuş zaten tüyde sakın yanyana kapatma hastalanabilir hırpalanmaktan, :tamam: güzelde bir miskiymiş güle güle besle

göksal balcı' Alıntı:
merhaba kuş zaten tüyde sakın yanyana kapatma hastalanabilir hırpalanmaktan, :tamam: güzelde bir miskiymiş güle güle besle

Yuvadaki kuşlarda alıştı artık,fazla hırpalamıolar..

iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Geri