eş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkaaşlar şimdi benim mavi (erkek) ile deve tüyü (dişi) eşler 4 kere çiftleştiler ama ben beyaz güvercinlerimi eş etmeye çalışıyorum hatta eş oldular 1 kere çiftleştiler ama beyaz dişi erkekle öpüşmüyor gidiyor mavi erkekle öpüşüyor ben de mavi ile çiftleşir diye beyazlara ayrı bakıyorum birde beyazlar 1 kere çifteştilerya yumurta olur mu acaba (: (:

konuyu bağlamamışım ben bu beyazları nasıl ayırırım acaba (:

kuşlardan ayrı tutacaksın eşleştirmek istedğin kuşla aynı salma v.b bi geniş yuvalığın varsa oraya koyarsan eş yamak istediğin kuşları tam eş aldıktan sonra zaten erkek diğer kuşlarla eşleşmesine izin vermez

valla beyazlar 7 gündür ayrı yerde ayrı yemliyorum ayrı suluyrum yine aynıı salmaya attım bugün beyazları mavi eşini kovmuş yannda dişi beyazlar duruyorardı iyice sinir ol :sinirli: dum bu uşa

Takımı bozan kuşu bırkaç gun başka yere ver emaneten unutsunlar bırbırını öbürkiler yuva kızdırdıgı zanan sorun kalmaz saygılar.

crazy_orhan' Alıntı:
arkaaşlar şimdi benim mavi (erkek) ile deve tüyü (dişi) eşler 4 kere çiftleştiler ama ben beyaz güvercinlerimi eş etmeye çalışıyorum hatta eş oldular 1 kere çiftleştiler ama beyaz dişi erkekle öpüşmüyor gidiyor mavi erkekle öpüşüyor ben de mavi ile çiftleşir diye beyazlara ayrı bakıyorum birde beyazlar 1 kere çifteştilerya yumurta olur mu acaba (: (:
sen nap eş yapmak istediğin takımı al limon kasasının içine koy 1 gün kalsın weya 2 gün sonra bak nsl öpüşüyolar :haha:
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri