Eş Vurdurmak için..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheMetaor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

TheMetaor

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sadık Sarılar
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Selam Aleykum Kardeslerim.10 gündür eş vurduramadıgım kuşlar var.Erkegin dişisi yumurtlamadıgı için kümesten ayırıp amca ogluna verdim.Yerine bi portakal getirdim.Ama erkek kızgın oldugu halde dişide uygun lakin hep dövüyor.dün kapadım bi sandıgın içine bugün cıkardım dısıra yanına yaklastırmıyor dişiyi kovuyor dövüyor.Gidiyo diger eş kusumun eşine ötüyor Neden acaip sinir oldum ya bi el atıverin arkadaslar. :hayir:

selamunaleykum
elektirik alamamistir desem komik olur erkek cok kizginsa boyle seyler olur sabirla devam et sonunda istedigin olacaktir
biraz falci yazisina benzedi
saygilarla ferhat

orda 1 hafta gibi süre tut cıkarma diger kusların yanına altına yatsın diye disiyi dövüyo o kuş merak etme sen yemini suyunu koy bi hafta dursun eş alıcaklardır.

Görücü usulu yaparsan bole olur bırak sevneleri ayırma yaw :hhh:
Evet ustalar acıklamıs biraz sabret sonunda ese geleceklerdir.
Saygılar..

merhaba ,bazen böyle oluyor çözümü ise varsa geniş bir bölme yada odaya atman,kolaymı eşini unutması, kızgınsa erkek dişiyi bulur gerisi onlara kalmış garantili yöntem denenmiştir. :heyo: :slm:

Merhaba arkadaşım sen onları ayrı öteki kuşları görmeyecegi bir yere 1 hafta kapat.İyice eş olduktan sonra kuşların yanını at kolay gelsin.

Geri