Esat Doğan Ankara dumanlıkirliler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esatdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

esatdogan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esat dogan
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• dumanlı kirliler.webp
    dumanlı kirliler.webp
    1,019.5 KB · Görüntüleme: 2,946
  • dumanlı lirliler.webp
    dumanlı lirliler.webp
    1,015.5 KB · Görüntüleme: 2,889
  • dumanlı kirliler_1.webp
    dumanlı kirliler_1.webp
    34.5 KB · Görüntüleme: 2,902
  • dumanlı lirliler_2.webp
    dumanlı lirliler_2.webp
    46.9 KB · Görüntüleme: 2,810
masallah esat saglıklı vede güzeller güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar kardesim

Maşallah Esat.Kuşlar resimlerde bir hayli güzel çıkmışlar.Ayrıca videodaki kuşunda maşallahı var.ve de yerinizde çok müsahit.Tencere kapak misali .Güle güle besleyip uçurmanız dileğimde.

kuscu_marik' Alıntı:
masallah esat saglıklı vede güzeller güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar kardesim
Ben tesekkùr ederim abi ne demek.

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah Esat.Kuşlar resimlerde bir hayli güzel çıkmışlar.Ayrıca videodaki kuşunda maşallahı var.ve de yerinizde çok müsahit.Tencere kapak misali .Güle güle besleyip uçurmanız dileğimde.
Saolun çok teşekkür ederim.yavruyken boş arazide uçuruyoruz.orası daha güzel

Maşallah Hocam çok asil bi duruşları var.

Maaşallah tüyleri kadar ömürleri olsun.Fizik ve renk harika iyi uçumlar.

MaşaAllah; hem gökdumanlı kirliler,hemde bozdumanlı kirliler fizik olarak 4/4 lükler,hayrını gör.

Mustafaozel' Alıntı:
Maaşallah tüyleri kadar ömürleri olsun.Fizik ve renk harika iyi uçumlar.
saolun teşekkür ederim
cevdet özbayer' Alıntı:
MaşaAllah; hem gökdumanlı kirliler,hemde bozdumanlı kirliler fizik olarak 4/4 lükler,hayrını gör.
saolasın cevdet amca beğenmene sevindim
lone.wolf' Alıntı:
Maşallah Hocam çok asil bi duruşları var.

saolun daha iyisi sizin olsun.

çok güzel güle güle uçur.ama bunlar adanada çok ucuz kuş pazarında. 5 10 lira adanada yerli ırk var onlar iyi paraya gidiyor bi bilgi paylasmak istedim

maşallah cok güzeller tartışmasız asiller. güle güle besleyin.

maşallah cok güzel kuşlar videodaki kuşda cok güzel,
allah nazardan korusun
saygılar

Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun Allah kazasız belasız yavru alıp uçurmalar nasip etsin...

Maşallah Allah güle güle beslemeyi nasip etsin.

ankaranın meşhur boz dumanlı kirlileri galiba o kuş yere inip tekrarmı kalktı neee :hhh: o ne güzel dama girişti maşşalllah atmacasız bol bol uçurma dilekleriyle.......

pinkturka17' Alıntı:
çok güzel güle güle uçur.ama bunlar adanada çok ucuz kuş pazarında. 5 10 lira adanada yerli ırk var onlar iyi paraya gidiyor bi bilgi paylasmak istedim[/quote

yorumunuz için teşekkür ederim.5 10 liraya aynı renginden bulmak zor değil ama bizim için önemli olan havada ne yaptığı.birde iyi kuşu parayla alamazsınız.

sembol' Alıntı:
maşallah cok güzeller tartışmasız asiller. güle güle besleyin.

çok saolun daha iyisi sizde olur inşallah.

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah cok güzel kuşlar videodaki kuşda cok güzel,
allah nazardan korusun
saygılar

videodaki kuşta onların arasında hepside kardeştir.yorumunuzada teşekkür ederim saolun varolun.

Serkan Şen' Alıntı:
Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun Allah kazasız belasız yavru alıp uçurmalar nasip etsin...

Allah razı olsun abi cümlemize

HLt-06' Alıntı:
Maşallah Allah güle güle beslemeyi nasip etsin.

teşekkürler saolun.

black38' Alıntı:
ankaranın meşhur boz dumanlı kirlileri galiba o kuş yere inip tekrarmı kalktı neee :hhh: o ne güzel dama girişti maşşalllah atmacasız bol bol uçurma dilekleriyle.......
çok teşekkür ederim saolun aslında videoda öle gözüküyo bazı arkadaşlar atan kuş kümesten içeri girdi biriside eliyle kuşu havaya attı gibi yorumlarda yazmışlardı ama kuşu ben olduğu gibi çektim.inşallah bu yaza daha açık videolar çekeriz.

Hepsi birbirinden güzel . maşşallah esat abi hayrını görürsün inşallah (:

Güzel kuşlar, güle güle besleyin - uçurun .

Maşallah tüyü kadar ömürleri olsun

hayrını görün güzel kuşlar.kuşların benzerlerınden bende de bır soy var.lakın cok gec oynuyorlar.2sefer yavru buyutmeden başlamıyorlar.ınsallah sizdekıler o kadar bekletmıyordur

DELIYUREK41' Alıntı:
hayrını görün güzel kuşlar.kuşların benzerlerınden bende de bır soy var.lakın cok gec oynuyorlar.2sefer yavru buyutmeden başlamıyorlar.ınsallah sizdekıler o kadar bekletmıyordur

öncelikle yorumunuza teşekkür ederim.bunlar tam aksine çabuk başlar ama havayı baştan geç çıkıyorlar.

Maşşallah güzel kuşlar güle güle besleyin,Allah kazasız belasız uçurmak,çoğaltmak nasip etsin.

Selamlar sağlıcakla kal.

teşekkür ederim saolun daha iyileri sizde olsun.sizde Allaha emanet olun.saygılar.

[No message]

Ekli dosyalar

• 24032013887_1.webp
    24032013887_1.webp
    123.6 KB · Görüntüleme: 747
2013 yavruları

Ekli dosyalar

• 21032013862_1.webp
    21032013862_1.webp
    1 MB · Görüntüleme: 787
S A MASALLAH MASALLAH ESAT KARA KARA DÜMANLI KİRLİLER ÇOK SEVERİM KARA KUSU GÜLE GÜLE UÇUR BESLE İNSALLAH HER SEY İSTEDİGİN DEN DE GÜZEL OLUR EMEKLERİNE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maaşallah, şu ana kadar bu platform da en çok hoşuma giden kuşlar oldu, ilk defa mesaj yazma gereğini duydum. İnş. göründükleri kadar iyi performans sergilerler...

Geri