esatdogan
Üye
- Ad Soyad
- esat dogan
- Meslek
- kuşcu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben tesekkùr ederim abi ne demek.kuscu_marik' Alıntı:masallah esat saglıklı vede güzeller güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler
saygılar kardesim
Saolun çok teşekkür ederim.yavruyken boş arazide uçuruyoruz.orası daha güzelKerim TÜRK' Alıntı:Maşallah Esat.Kuşlar resimlerde bir hayli güzel çıkmışlar.Ayrıca videodaki kuşunda maşallahı var.ve de yerinizde çok müsahit.Tencere kapak misali .Güle güle besleyip uçurmanız dileğimde.
Mustafaozel' Alıntı:Maaşallah tüyleri kadar ömürleri olsun.Fizik ve renk harika iyi uçumlar.
saolun teşekkür ederim
saolasın cevdet amca beğenmene sevindimcevdet özbayer' Alıntı:MaşaAllah; hem gökdumanlı kirliler,hemde bozdumanlı kirliler fizik olarak 4/4 lükler,hayrını gör.
lone.wolf' Alıntı:Maşallah Hocam çok asil bi duruşları var.
çok teşekkür ederim saolun aslında videoda öle gözüküyo bazı arkadaşlar atan kuş kümesten içeri girdi biriside eliyle kuşu havaya attı gibi yorumlarda yazmışlardı ama kuşu ben olduğu gibi çektim.inşallah bu yaza daha açık videolar çekeriz.pinkturka17' Alıntı:çok güzel güle güle uçur.ama bunlar adanada çok ucuz kuş pazarında. 5 10 lira adanada yerli ırk var onlar iyi paraya gidiyor bi bilgi paylasmak istedim[/quote
yorumunuz için teşekkür ederim.5 10 liraya aynı renginden bulmak zor değil ama bizim için önemli olan havada ne yaptığı.birde iyi kuşu parayla alamazsınız.
sembol' Alıntı:maşallah cok güzeller tartışmasız asiller. güle güle besleyin.
çok saolun daha iyisi sizde olur inşallah.
mazidenbiri' Alıntı:maşallah cok güzel kuşlar videodaki kuşda cok güzel,
allah nazardan korusun
saygılar
videodaki kuşta onların arasında hepside kardeştir.yorumunuzada teşekkür ederim saolun varolun.
Serkan Şen' Alıntı:Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun Allah kazasız belasız yavru alıp uçurmalar nasip etsin...
Allah razı olsun abi cümlemize
HLt-06' Alıntı:Maşallah Allah güle güle beslemeyi nasip etsin.
teşekkürler saolun.
black38' Alıntı:ankaranın meşhur boz dumanlı kirlileri galiba o kuş yere inip tekrarmı kalktı neee :hhh: o ne güzel dama girişti maşşalllah atmacasız bol bol uçurma dilekleriyle.......
zogoz' Alıntı:Güzel kuşlar, güle güle besleyin - uçurun .
Tefooo' Alıntı:Maşallah tüyü kadar ömürleri olsun
DELIYUREK41' Alıntı:hayrını görün güzel kuşlar.kuşların benzerlerınden bende de bır soy var.lakın cok gec oynuyorlar.2sefer yavru buyutmeden başlamıyorlar.ınsallah sizdekıler o kadar bekletmıyordur