Eşe Gelmiyor ??? :((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEHMET618
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 649

MEHMET618

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ÇARKCIGİL
Meslek
MUHASEBE
İlgi Alanı
Kediler
Değerli dostlar merhaba, Yaklaşık 3 ay önce bir kuş yakaladım. Sabah çatımıza kondu, yaklaşık 8 saat sonra ve tahminen 20 ye yakın kalkıp aranıp gelmesi ile akşam karanlıkta yakaldım. Sahibi çıkmadı. Önce kuşu bir hafta bantlı bahçede gezdirdim, her saldığımda kanatını yoklayıp gitmeye çalıştı. Kanadı tutulmasın diye bantını açıp damızlıklarımın arasına attım ve 1 ay kadar orda kaldı. Tekrar bantlayıp 10 gün kadar yine bahçeye çıkarmaya başladım, ancak gözü hala havada ve kuşlardan çok ayrı yerlerde gitmeye çalışmakta. Tekrar damızlıklarımın arasına kanadını salıp attım. Ancak dün tekrar bahçeye çıkardım ve hayvan hala gitmeye çalışmakta. Bu arada ne eşleşiyor, ne pas veriyor. Nasıl bir kuş bu çözemedim gitti, yorumlarınızı bekliyorum.

abii bazı kuşlar öyle olur eski yerini hiç unutmaz oraya acayip derecede ayar olmuştur muhtemelen bu kuşta öyle eski yuvasında yavrusu felan da vardı onları unutamıyor demekki :) bence kanatlarını ac kendi haline bırak gitmek istiyorsa gitsin zaten postaysa onu ucurmak cok zordur ilk uctuğunda gidecektir bizzat yasadım bunu.

Abi kuşu denemişsin zaten deniceğin kadar bence dahada hayır gelmez ondan ya sal gitsin yada sat gitsin :)

B
tetragon33' Alıntı:
Abi kuş posta olmasın ? (:

Bende aynısını soracaktım. Eğer postaysa ve bir dişiye ötmeye başlarsa asıl mucize bu olacak. Çok çok zor eşe gelir. Gözü hep eski evine benzer yerler arar. Kalsa bile ilkbaharda çiçekler açtıgı zamanlar kızışan yavuz posta büyük ihtimal yine ilk evini ararmış çok eski kuşculardan duydugum kadarı ile.

Geri