ESENLERDEN KRALBASKALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baskaciemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ünal Özdemir
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Diğer

NOT : Ticari amaçlı değildir. Ünal ÖZDEMİR Ekleyen: Emre ÖZDEMİR (veliahtı ve oğlu (: )

s.a maşallah kırk bir kere maşallah kuşlarına allah bol ömür sanada nice güzel yavrular görmek nasip etsin..
inşallah babandan miras kalanlara sahip çıkarsın!!! gelecek nesile bişeyler bırakmak kadar güzel bişey yok sanırım...
SAYGILAR... :kalp:

Maaşallah çok güzel kuşlar..Esenlerin neresindensiniz? Nene hatuna uzak sanırım, çünkü bu güzellikleri havada göremiyoruz....

SİNAN ÖZTEKİN

Esenler Karabayırda uçuruyorum ve uçurmadığım kuşum yok (kaçan bizden deildir misali ) :p (:

güzel kuşlar ama kesmeleri bozuk bol sağlıklı yavrular. kesme böyle olmalı bence izmirde böyle istiyorlar.....

Ekli dosyalar

• son bangolar 047.webp
    son bangolar 047.webp
    48.6 KB · Görüntüleme: 3,963
  • 17şub09 210.webp
    17şub09 210.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 3,974
İst. da benim kuşların kesmesi daha çok eyeniliyo ayrıca baska kuşunda saz olmaması lazım (İzmirde Sazlımı istiyolar :haha: )

baskaciemre' Alıntı:
İst. da benim kuşların kesmesi daha çok eyeniliyo ayrıca baska kuşunda saz olmaması lazım (İzmirde Sazlımı istiyolar :haha: )

baska kusunda nasil saz olmamasi lazim ya sen neden bahsediyorsun :) 7X7 beyaz telekler olmasi lazim oz baska kuslarinda.. biraz arastir cevrendeki eski baska yetistiricilerine sor daha sonra kendinden emin fikirlerini paylas burada insanlarla

Ben bazen ihalelere gidiyorum ve orada sazı olan baskaları 3 e 5 e satıyolar Babam bizimkileri 100 den aşağıya satmıyo o açıdan söledim . belki sen haklısındır ben pek bilmiorum zaten (ben başka kuşlarla uğraşıyorum [Anladın sne onu] )

Walla Emre doru soluor ist esenlerde en kral baskalar Onda Bnde Sahidim Kuslarının Hiç Birini Yakalayamazsınız :hhh:

kus yakalanmıyo diye kral oluyorsa benim azmanlarım izmirin imparatoruu

KARDEŞİM KRAL BASKALAR BİZDE DİYORSUNUZ ÖVÜNMEK GİBİ OLMASINDA GOOGLEDEN APRANTİ84 YAZINDA GİRİN SİTEMİZİ İNCELEYİN İKİ KESMEYLE 2 TANE KUŞLA KRAL OLUNMUYOR KUŞLAR GÜZEL AMA KİMLERDE DAHA NE KRAL KUŞLAR VAR ABARTMAYALIM SİTEYİ İNCELEMNİZDE YARAR VAR KESİNLİKLE KİMSENİN KUŞLARINI KÜÇÜMSEMİYORUM

İYİ GÜNLER,

Tekrardan Selamlar

APRANTİ84 alakandan ötürü teşekkürlerimi sunarım ilk önce.Dediğin gibi siteni ziyaret ettim ve kuşlarını gördüm.Her türden kuşların var fakat açık sölemek gerekirse aranılan baska özelliklerini tam manasıyla taşıdıkları söylenemez.Bu koymuş olduğum fotolarda sadece boz ve mavi baskalarımın fotolarını koymuştum.Buda bi hayli zaman önceydi.Bu resimdeki kuşlardan kat kat güzel kuşlar var şuan elimde. Ayrıca bende boz ve kırmızı-sarı baska olmak üzere 2 kümes var. Umarım çok yakında diğer kuşlarımın ve yeni boz larında resmini koyarım.Ayrıca bu işin ticaretini yapmadığım ve yaşımın 17 olmasından kaynaklanan nakit sıkıntımdan :) elimden bu kadarı geliyor.

Esenlerde çok güzel kuşlar vardır . Ve buna birkez daha şahit oldum . maşallah baskalar güzelmiş..

baskaciemre' Alıntı:
Ben bazen ihalelere gidiyorum ve orada sazı olan baskaları 3 e 5 e satıyolar Babam bizimkileri 100 den aşağıya satmıyo o açıdan söledim . belki sen haklısındır ben pek bilmiorum zaten (ben başka kuşlarla uğraşıyorum [Anladın sne onu] )

ben resmini koydugunuz kuslari elestirmiyorum. kanatlari dolu olmasi lazim demissin ben buna katilmadigimi soyledim sadece. resimdeki kuslar oz baska degiller akbas baskalar. istanbula baska kusunu kazandiran adina istanbul baskasi veren insanlar benin oturdugum semtin insanlaridirlar sur ici edirnekapi karagumruk te yillar once farkli cins kuslar melezlenerek baska kusu ortaya cikarildi.. biz kabul etmiyoruz baskada dolu kanati. baska kusu dedigin kanatlari sazli olacak, baskaa kusunun en guzel orneklerini Edirnekapi kus pazarinda gorebilirsin.. \

resmini koydugun kuslardan bir takim sen getir.. bir takim bende kendi besledigim kuslardan getirecem. kafes salmanin icine koyacagiz. amac kusu satmak degil.. amac salmanin basina gelip yorum yapan insanlari dinlemek.. yorumu getirip salmaya koydugumuz kuslara istanbul edirnekapi kus pazarinda bakanlar yapsinlar... ben iddia ediyorum benim getirdigim kuslara eski istanbul baskalari bunlar diyecekler.. senin getirdiklerinede cok guzel akbaslar diyecekler.. kuslarin kotu demiyorum yanlis anlasilmasin dedigim seyler.. kuslarin cok guzel akbas baskalar.. eski istanbul baskalari degiller ama o katagorinin bir parcasidirlar....

s.a muhabbetıniz bol olsun arkadaşlar ne güzel kuşlardan bahsediyorsunuz kuşların hepsi güzel ama bazıları farklı daha güzel veya daha çirkin ama sonuçta KUŞ hepimizin sevdiği canlı evet ESENLERDE güzel kuşlar var tabiii her semtte ve her ilde de var arkadaşımız ne güzel bizlerle paylaşmış ona ve her paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim
bende esenlerdeyim benim BANGO bölümünde sarı baska resmi var bakın ona gerçi kırık ama olsun sonuçta baska nede olsa yapma kuş ırk ı yokki daha güzeli ni göre bileelim ama ilgilenen arkadaşlar çıkarta bilir İNŞALLAH herkez güzelin güzelini çıkarttır ve paylaşır bizlerde görüp zevkimöizi yapalım herkese saygılar bol yavrular.
ERDİNÇ KALYONCU.

beyler bu baskaların kanatlarının ucunda beyaz olmayanlara sadece kafasında beyaz kesme olanlara ozel bi isim verliyomu?

ALLAH DAHA İYİ KUŞLAR VERSİN....

kuşlar çok güzel hayrını gör baska kuşu her yönden çok özel kuşlar hem yavru bakıp hemde çok iyi uçuyorlar.

mavi ve çakmaklı baskalarınızdan bir çift almak isterim istanbuldayim

Kuşların maşallahı var çok güzel görünüyolar. Bol yavrular ..

baska kusunda nasil saz olmamasi lazim ya sen neden bahsediyorsun :) 7X7 beyaz telekler olmasi lazim oz baska kuslarinda.. biraz arastir cevrendeki eski baska yetistiricilerine sor daha sonra kendinden emin fikirlerini paylas burada insanlarla[/quote]

Doğru söylüyorsun öz baska 7x7 olur aslında... :heyo:

7x7 telekler sazlı olması gerekiyo istanbul eski öz baskaları böledir...

baskaciemre' Alıntı:
Ben bazen ihalelere gidiyorum ve orada sazı olan baskaları 3 e 5 e satıyolar Babam bizimkileri 100 den aşağıya satmıyo o açıdan söledim . belki sen haklısındır ben pek bilmiorum zaten (ben başka kuşlarla uğraşıyorum [Anladın sne onu] )[/quote

bide benim babam toyoto gibi adam deseydin o reklamlardaki cocuklar gibi... yasin kac senin gozum git okulunu filan oku kusa verme kendini.... :asla:

sefa_94' Alıntı:
beyler bu baskaların kanatlarının ucunda beyaz olmayanlara sadece kafasında beyaz kesme olanlara ozel bi isim verliyomu?

Abi öyle baskalara dolu kanat diyorlar.saygılar

Geri