baskaciemre
Üye
- Ad Soyad
- Ünal Özdemir
- Meslek
- Tekstil
- İlgi Alanı
- Diğer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskaciemre' Alıntı:İst. da benim kuşların kesmesi daha çok eyeniliyo ayrıca baska kuşunda saz olmaması lazım (İzmirde Sazlımı istiyolar :haha: )
baskaciemre' Alıntı:Ben bazen ihalelere gidiyorum ve orada sazı olan baskaları 3 e 5 e satıyolar Babam bizimkileri 100 den aşağıya satmıyo o açıdan söledim . belki sen haklısındır ben pek bilmiorum zaten (ben başka kuşlarla uğraşıyorum [Anladın sne onu] )
baskaciemre' Alıntı:Ben bazen ihalelere gidiyorum ve orada sazı olan baskaları 3 e 5 e satıyolar Babam bizimkileri 100 den aşağıya satmıyo o açıdan söledim . belki sen haklısındır ben pek bilmiorum zaten (ben başka kuşlarla uğraşıyorum [Anladın sne onu] )[/quote
bide benim babam toyoto gibi adam deseydin o reklamlardaki cocuklar gibi... yasin kac senin gozum git okulunu filan oku kusa verme kendini.... :asla:
sefa_94' Alıntı:beyler bu baskaların kanatlarının ucunda beyaz olmayanlara sadece kafasında beyaz kesme olanlara ozel bi isim verliyomu?