Esenyurt Kuş Pazarından Görünumler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

leeyukeen

Üye
www.harbimuzik.com
Ad Soyad
YaŞaR ÇeLiK
Meslek
TaSaRıMCı
İlgi Alanı
Kediler
hava yagışlı oldugu halde bu kadar milet vardı :)

emeğine sağlık. 2 . resimde herkes yukarı bakıyo demekki kuş uçuran var.yalnız bi şey dikkatimi çekti.hep masa kuşu.oyun kuşu yok.sağolasın...

:) dogru kuş ucurdular hava yaışlı oldugu icin fazla cekim yapamadım Artı orada kuşların çogu oyun kuşu bizim burada oyun kuşları beslenır hunkari fılan yok delınecek kadar az genel mardın :)

abi oyun kuşu arap gök boz ve kirlidir.bunlrda oynar ama arabın oyununun 10da 1 ini vermez.ama herkesin zevki başka.saygı duyarım.ben masa kuşu derken resimdeki miski sabuni ve mermerilere demiştim.

Paylaşım için teşekkürler,emeğine sağlık.

oynar abi niye oynamasın.bi arapla gökle kıyaslanabilir mi?güle güle uçurun...

en son resimdeki mermeriler varya işde onların durdugu yerde bir cift arap var keşke onları cekseydim saden bu hafda ben alcam alınca cekerım inş.

güzel paylaşım olmuş.herkesin gözündeki kuş farklıdır.öyle renk kuşları vardır ki o oyun kuşlarına on basar.hiç renk kuşu diye geçme kardeşim.ben de sen gibiydim dudağımı uçukladı.o kuşların o denli oynayabileceğini tahmin bile edemezdim.video bulabilirsem eklicem.

genelde insanların kafasında öyle bir düşünce var bunlar renk kuşu,renk kuşu oynamaz.ama çok yanlış.tabiki dediğin gibi araplara,göklere göre oyunlu renk kuşu oranı az ama yok değil.

taklacı olduktan sonra açmayı bilirsen her kuş çatır çatır takla atar ama soyuna göre birde atar 10 da atar onu bilemezsin.

Arkadaslar

Esenyurt ve Edirnekapi pazarlarinin yerini tarif edebiliecek var mi ? Birde hangi gunler kuruluyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Saglikli kumesler

edirne kapıdaki cumartesi pazar gunlerı esenyurt takı ıse pazar gunlerı sadece 1 den once bıter ona gore gelın :) beledıye karsısı mezarlık caprazı esenyurt koy içi

selam arkadaşım paylaşımın için çok saol renk kuşu oynamaz diye birşey yok yatan kuş oynamaz millet tutturmuş bi balkafa gidiyo ne balkafalar var gökleri arapları gececek ama çoğu arkadaş tavuk gibi bakıyo kümeste yavruyken uçursunlar soksunlar oyuna bakalım sağda solda oyun kuşu arayacakmı Bende şuan iki yavru var daha yeni yeni evin çatısına çıkmaya başladı inerken oynamaya çalışıyo allah nasip ederse oyuna sokayımda herkes görsün renk kuşu nasıl oynarmış

bal kafaları nıye ucurmuyoz bılıyomusunuz? pahalı kuşları ucaramasın ucurup mılletle kavgamı yapacan o yuzden dahah ucuz kusları ucurmayı tercıh edıyoruz

kardeş güzel pozlar yakalamışsın fakat senin gibi birisine yakıştıramadım senin gibi forumlarda yok bazıları ticaret amaçlı yapıyolar filan diyen sen değilmisin.simdide kuş pazarındasın acaba sende kuş satmaya götürüyonmu.bak güzel kardeşim kuşları herkes satar.fakat herkeş ticaretini ediyo demek değildir.bazıların kümesinde güvercinler eşleşip çoğalırlar .ve kümese göre adet bırakırlar, soyu için geri kalanıda ya çok sevdiği arkadaşına hediye amaçlı verir veya beslemek isteyene satar.okey.senin ticaret yapan dediğin kişi toplu alıcılar güvercine emk vermeden para karşılığı alıp satışını yapan kişiye derler.pazarlarda sen daha iyi bilirsin.

bizim pazarda kuslar cok ucuz yem parasına satıyoruz denılecek kadar ucuz yanı biz 5,10,15,20, ytl lik kusa tutupda 200,300,400,500, istemiyoruz ..benim lafım onlara

ya ben izmirde oturuyom izmirdeki kuş pazarından adım atcak yer yok o kadar kalabalık yani sizin pazarın 2 3 katı

ya kardeş bende esenkentte oturyom arada bi geliyom arkiyle arki sıkıyoo ben zevk alıyorum ama kafa adam yok senin yaş kaç kardeş ?

selamunaleykum
ben resimlere bakarak yorum yapacagim kucuk cocugun elinde kutu var beliki kus almis sevicle evine gidiyor dur bazilari kus satmak icin gelmis belkide ihtiyactan gelirken hesaplar yapmistir ii paraya satarsam cocuklara ayakkabi para artarsa belki evdeki bos tupude deyistirir o resimlerde birsuru hikeyeler var bini cocukluma goturdu kus pazarina gitmek icin 1 saate yakin yururduk cebimizdeki o kucuk paralari yol parasi olarak deyilde ii bir kus ala bilmek icin kulanirdik sonra son hizla eve donerdik birde ii cikar koybolmazsa dunya bizim olurdu.
birakalim kimi satsin kimi alsin herseyin guzelini yasasinlar tartismak icin tartismayalim o renkde oynar baska renkde oynar
saygilarla ferhat

Her Pazar Sabahtan Ögleden sonra 1-2 ye kadar açık..ama bu dha sonrayada sarkailiyor...insanlara baglı:)Grçekten çok ucuza cok oyunlu burdaki tabiriyle motor gibi:D kuşlar 20 liraya satılmakta..
Bende Esenyurt atalay caddesindenim leeyukeen sen neredensin?

ya bana buranın acık adresını verebılırmısınız

Geri