esenyurtlu özgür beyin dönekleri saygılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekci_özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür çapkın
Meslek
matbaclık
İlgi Alanı
Köpekler
slm ben özgür döneklerimin kanları saglamdırlar ist merkez efendiden nevzat abinin kanından vardır vsk.çekmceden cemal abının ve üsküp kanlıdırlar ıstedıgımı kuslarımdan alıyorum işleını dökture bılıyorum bır donek donuyorsa aldıgınız yerde ve sen donduremıyorsan sendendır dönekci demek sabır demektır bu kuslar mezıyetlı bır hayvanlardır sabır en buyuk kuraldır burdan tum kuşcu camıyasına slm eder herkez kusunun tuyu kadar hayrını gormesını dıle getırırım :oley:

Ekli dosyalar

• IMG0063A.webp
    IMG0063A.webp
    11.7 KB · Görüntüleme: 2,670
  • IMG0058A.webp
    IMG0058A.webp
    15 KB · Görüntüleme: 2,654
  • IMG0073A.webp
    IMG0073A.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 2,667
Re: döneklerim özgür

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Özgür bey..BEn kelebek yetiştiricisiyim Merkezefendi mah.oturuyorum Nevzat amcayı iyi tanır ara sıra süt almaya gittiğimizde yanına uçurur ve seyrettirir..NEvzat amcanın kuşları kesinlikle çok değerlidir bilenler bilir..Dönek yetiştirmek döneği uçurmak eğitim vermek herkesin harcı değildir hakkını verebiliyorsanız ne mutlu size bence paçalıdönek döndürebilmek bir sanattır

evet kemal bır takımı nevzat amcadan dır 1 takım erkek mavilagıda disi gükçakal

Nevzat amca arada yavruları kaçırır bize gelirse götürür veririm...Bizim için çoksaygı değer bir büyüğümüzdür..Hatta iyi kuşlarının yumurtalarından ne zaman isterseniz alabilirsiniz diye sözüde vardır..Fakat o kuşları beslemek uçurmak döndürmek eğitim vermek zor iş...

bu hoş göruden dolayı tşk ederım kemal bey dedıgın gıbı donek mezıyetlı bır kus tur bende bıyle gordum boyle bılıyorum elımdn geldıgı kadar dahada bılgıler ve buyuklerımız den den taktık almaya calısıyorum seref abı bu gecen hafta yanı dun veye ertesı dun gelın demıs dı gıdecektık ama hava bozuk oldugu için gelmedım rıdvan abı var tabırsın belkı seref abının dayısının oglu oda esnelerde oturuyor gelecektık nasıp olmadı havanın guzel olmasını beklıyorum bende kemal ya benım bır arkadasım vardı orda onun da adı kemaldı ama evlerı yıkmıs lar senın yas kaç kemal merakettım ya
senın eger dedıgım kemalsen benım okul arkadasım olmalısın
ben zatı ordan ılk okul mezunuyum çiflık ılk ogretım okulu

Kemal tüfekçi( kuyumcu)...sen orda doğup büyüdüysen benimle tanışmış yada tanıyor olman gerekir

sen tanıdık gılıyor sun ama yaskaç sen dedıgım okulda okudun mu 1-c den 5-c kadar

slm lar.bende izmirden özgür kardeşim benimde bu merete merakım var nereden buluruz paçalıyı..izmirde yok galiba.bi yardımcı olsanda bizde gözlerine baksak şunların yada bir takım bana parasıyla ayarlayabilirmisin..

Geri