eşi olan kuşu başka kuşla eşleştirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bende bir seferli kuş var ama seferi olmayan bir kuşla eşleşti kuşlar çifleşti ama yumurtlamadılar daha bende bu kuşa seferli bir kuş aldım şimdi bu kuşu yeni aldığım kuşla eşleştirebilirmiyim yorumlarınınz için teşekkürler

selamlar evet eşleştirebilirsin hiç bir sorun cıkmaz.

peki bu kuşları eş yaptıkdan sonra dişi eski eşini görürse bir sorun olur mu?

bazen oluyor bazen olmuyor bu sadece dene görle anlaşıla bilinicek bir şey denersin olmazsa iyi olmayan erkeği satarsın.

eşleri değiştirmende bi sorun olmaz fakat eşlediğin kuşun eskieşini bi müddet görmemesi daha hayırlı olur

Arkadaşlar benimde öçle bir derdim var daha önceden çiftleşen bir arab la süt beyazım vardı onlar yavruladılar.. yavrular bozuk çıktı bunları büyütünler ayıracam dedim ama yavruları büyütmeden yinde yavrulamışlar ilk yavru 30 günlük ama şimdi yuvada iki yumurta daha var bende onları ayırmak isitorum ama yerim çok dar sürekli biribirini görüyorlar ne yapmam lazım... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:( :ckmk:

kötü olan ya hediye yada pazara :=)

aynen kenan abi bende öyle yaptım pazara

Kubilay kardeşim ayırmak istediğin eşi al . HEr ikisinde eş bul. Sonra hiç birbirlerini göstermeden yeni eşleriyle eş olmaları için ayrı ayrı tut. 2 çift de tam eş olunca sal gitsin artık birbirini görsede bişey olmaz.
SİNAN ÖZTEKİN

zaten erkek olanı sattım şimdi diğer erkekle kapattım dişiyi bekliyorum

silik dumanlı' Alıntı:
zaten erkek olanı sattım şimdi diğer erkekle kapattım dişiyi bekliyorum

hmm şimdi işin daha kolay olmuş. Yakında eşlenirler...

SİNAN ÖZTEKİN

Geri