ESKİ DAMAR OYUN KUŞLARI ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetjeddi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MEHMET JEDDİ
Meslek
LOJİSTİK
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar selamlar,

Uzun aradan sonra tekrar kümes topluyorum, uzun uçan, seferli , burgu fişekli,boş çıkmayan ve boş inmeyen, perhahlı , damızlık vasıflarına sahip oyun kuşları arıyorum.
Kuşlarda tepe kesinlikle olmayacak, kuşlar görüp alınacaktır, uçurtup gösterecek arkadaşlar varsa buradan veya özelden cevap yazsınlar lütfen.

aynen bende eski damar kuşlardan arıyorum fiyat aralığı diyen sevgili kardeşime kuşu uçur aralığıda siz belirlersiniz diyorum slmlar

Eğer kütahya ya gelme imkanınız olursa Çifti 500 ile 1000 tle arasında kuşlar izlete bilirim benim değiller ama çok samimi abilerimde var yardımcı olururz..

Arkadaşım bende aradığın türden kuşlar var,
taşınma durumumuz olduğu için hepsini satacağım
ben İstanbul Ümraniyede oturuyorum gelip izleyip
fiyatlarınıda ona göre belirleyebiliriz.Saygılar.

slm kardeş aradıgın kuşlardan bende var ama fiyat olarak çiftine 3000 tl istiyorum eski ırk 20 senedir aynı kuşları besliyorum bu zamana kadar daha iyisini göremedim aramıyorumda

mehmetjeddi' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar,

Uzun aradan sonra tekrar kümes topluyorum, uzun uçan, seferli , burgu fişekli,boş çıkmayan ve boş inmeyen, perhahlı , damızlık vasıflarına sahip oyun kuşları arıyorum.
Kuşlarda tepe kesinlikle olmayacak, kuşlar görüp alınacaktır, uçurtup gösterecek arkadaşlar varsa buradan veya özelden cevap yazsınlar lütfen.

SELAM
İnşallah aradığınız kriterlere uygun kuşları bulursunuz temennimle birlikte çok meşekkatli bir yola çıktığınızı belirteyim:).Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Benim tavsiyem yarışlardada belli bir düzeni yakalamış mesela her sene dereceler elde etmiş veya yaklaşmış kuşlar Türkiyede mevcut.Bunları takip ederek hangi kuş nasıl uçmuş ,hangi soydan gelmiş bunları takip ederek daha çabuk sonuca yaklaşa bilirsiniz.En önemliside kuşları seyredin öyle karar verin.
Burada sitede olsun veya herhangibir kümeste olsun kuşlar hep eski damardır :) mutlaka bir hikayesi vardır.Tepe takka perçem renk bence önemli değil bunlarada takılmamak lazım.Bol şans...

Hasan bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Aradığım kuşların bir çoğunu muhtelif yerlerden temin ettim, uçuş ve oyun garantili olarak.
Elimde tek olan 2-3 kuş var onlarada kendi ayarlarında uygun eşler bulursam takımlarım tamamlanmış olacak.
Ben güvercini bıraktığımda yaklaşık 19 yıl önce, ne bu kadar renk çeşitliliği vardı, nede bu kadar tepeli kuş vardı piyasada. Tepeye , renge bakmayın demişsiniz , aslında haklısınız asıl amaç kuştaki oyun ve performans olmalı ama şimdi bakıyorumda kuşlar rengarenk olmuş, kınalılar, mor kafalar, gümüş kafalar,kaplamalar, sıvamalar, elini sallasan tepeli kuşa değiyor, tepeli kuşlar sarmış hertarafı, tepesiz kuşlar azınlığa düşmüş.
Olay artık görselliğe dönmüş, güzelim kuşlar uçurtulmuyor, tavuk gibi besleniyor. Zevk ve tercih meselersi tabii.
Yakında inşallah burdan kuşların resimlerini de paylaşacağım.
Saygılar

Geri