eski evine giden arap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben bize yaklaşık 1 km ilerdeki bir kuş besleyenden bir arap erkek aldım bu kuş alıştırdım uçurdum ilk 1 2 gün buralarda uçtu ama bir gün 4 tane kuş kaldırdım iyice kalktılar ve arap bunları alıp eski evine gitti fakat 15 20 dk sonra geldiler o günden sonra o eve gidip geliyorlar fakat sadece arap o eve iniyor diğerleri sadece oraya uçup geliyor ben bu kuşu 5 6 gün burda tuttum fakat nafile kuşa eş alıp eşledim yumurtladılar ve yumurtaya bakmadılar yumurta varken gitmiyordu fakat yumurta olmayınca gidiyor geliyor bu kusa ne yapmalıyım yorumlarınız için teşekkürler

Valla kuş iyiyse makasla yavru al. Bazı damar kuşlar kolay kolay alışmıyor..

*_*takla*_*' Alıntı:
dediği gibi 1 km çok kısa bir mesafe gitmeseydi bir sorun olurdu gitmesi gayet normal:)

tamam da ben onu dememiştim kuşun oyunu güzel makaslamak istemiyorum kuşu o eve gitmekten nasıl alıkoyarım

arkadaslar öyle demeyin ben t.dağdağın bi köyünde oturuyorum ve bizim köyden bi abiden 5 tane mardin almıştım ve o abiyle aramız 100 300 metre falan var yok yani kuş ta çok taklacıydı ama alıştı demekki o arkadasımızın kuşunun alışacağı yok vur beline gitsin nabıcan öyle giden kuşu oyunluysa oyunlu boşver bırak gitsin

selemlar basri

S.a

Merhaba... Diğer arkadaşlara katılmakla beraber, eğer aldığın kişi halen kuş besliyor ve uçuruyorsa onun kuşları gördüğü için devamlı gider. en güzeli makasla yavrularını uçur. Sağlıklı bol yavrular alman dileği ile....

Geri