beyzade' Alıntı:
Hüseyin abi biz fazlasını istemiyoruz eski haline dönsün yeter.Sabrederiz olcaksa.Bide teşekkürleri neden kaldırdınız merak ettim:??
Arkadaşlar bizmi anlatamıyoruz doğrusu anlamadım ben. Site sunucumuzu çok fazla kastığından, son zamanlarda sunucuyu kasması nedeniyle kapalı kaldığından dolayı üzerindeki eklentilerin ve temanın tamamen kaldırılması gerekiyordu bizde kaldırdık. Şimdi sadece gerekli olan daha önceki kullandığınız özelliklerin bazıları eklenecek.Yani teşekkür özelliği, arama bölümleri, profil alanları, galeriler, ziyaretçi defteri gibi özellikler tekrar eklenecek. Yani önceki halinden daha iyi ve basit olacağına garanti verebilirim. Aylık 300 liraya yakın sunucu masrafımız vardı, sitede kurulu olan eklentiler sistemi yorduğu için aşırı derecede işlemci ve ram kullanımına neden oluyordu.Bu yüzden sıfır haline döndürüldü, bu demek olmuyor ki böyle kalacak, tabikide bir iki hafta belki daha kısa sürede tema haricinde tüm özellikler geri yüklenecek. Sadece sizlerin görmediği, yöneticilerin görebildiği yönetici eklentileri kurulmayacak. Sistemi yormayan diğer tüm özellikler yine sizin kullanımınıza açılacak.