Eski hali daha güzeldi!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar sitenin bu hali hiç güzel olmamış.Ne renk olarak nede düzenleme olarak.Şikayeti olanlar yazarsa belki yöneticiler eski haline getirir.
Teşekkürler.

Haklısın kardeşim eski hali kat kat daha güzeldi canlı bir rengi vardı artı giriş sayfası süperdi...ama bu halde sıradan bir forum haline geldi...Buradan site yöneticilerine sesleniyorum lütfen siteyei eski haline
getirin... Nerde eski güzelim sitemiz:)

Arkadaşlar. Defelarca söyledik, yine söylüyor, yine yazıyorum. Sitede şu anda hiçbir eklenti yok. Hazır phpBB 3 sistem üzerine sadece seo işlemi uygulandı. Bu işlemin uygulanması sitenin googledan yediğimiz karantina aşamasının kalkmasında etkisi olması içindi. Sitedeki eski özelliklerden sizin kullandıklarınızın hepsi tekrar kullanım için kurulacak. Ama bu özelliklerin kurulması öyle bir iki günlük bir aşama değil. İnanın gece gündüz uğraşıyoruz. Basit birşey olsa yapardık. Sitede sadece tema değişti, bu temada bu kadar ne varda güzel değil dediniz anlamadım. Eklentiler kurulduktan sonra eskisinden güzel olacağına garanti verebilirim. Sitenin eski haline dönmesi olanaksız birşey, yani eski haline dönmesi için yazdığınız mesajlar boşuna gibi birşey oluyor.Biraz sabredin, eklentilerin kurulumunu bitirelim, bakın görün eskisinden daha güzel olacak.

Hüseyin abi biz fazlasını istemiyoruz eski haline dönsün yeter.Sabrederiz olcaksa.Bide teşekkürleri neden kaldırdınız merak ettim:??

beyzade' Alıntı:
Hüseyin abi biz fazlasını istemiyoruz eski haline dönsün yeter.Sabrederiz olcaksa.Bide teşekkürleri neden kaldırdınız merak ettim:??

Arkadaşlar bizmi anlatamıyoruz doğrusu anlamadım ben. Site sunucumuzu çok fazla kastığından, son zamanlarda sunucuyu kasması nedeniyle kapalı kaldığından dolayı üzerindeki eklentilerin ve temanın tamamen kaldırılması gerekiyordu bizde kaldırdık. Şimdi sadece gerekli olan daha önceki kullandığınız özelliklerin bazıları eklenecek.Yani teşekkür özelliği, arama bölümleri, profil alanları, galeriler, ziyaretçi defteri gibi özellikler tekrar eklenecek. Yani önceki halinden daha iyi ve basit olacağına garanti verebilirim. Aylık 300 liraya yakın sunucu masrafımız vardı, sitede kurulu olan eklentiler sistemi yorduğu için aşırı derecede işlemci ve ram kullanımına neden oluyordu.Bu yüzden sıfır haline döndürüldü, bu demek olmuyor ki böyle kalacak, tabikide bir iki hafta belki daha kısa sürede tema haricinde tüm özellikler geri yüklenecek. Sadece sizlerin görmediği, yöneticilerin görebildiği yönetici eklentileri kurulmayacak. Sistemi yormayan diğer tüm özellikler yine sizin kullanımınıza açılacak.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
beyzade' Alıntı:

Arkadaşlar bizmi anlatamıyoruz doğrusu anlamadım ben. Site sunucumuzu çok fazla kastığından, son zamanlarda sunucuyu kasması nedeniyle kapalı kaldığından dolayı üzerindeki eklentilerin ve temanın tamamen kaldırılması gerekiyordu bizde kaldırdık. Şimdi sadece gerekli olan daha önceki kullandığınız özelliklerin bazıları eklenecek.Yani teşekkür özelliği, arama bölümleri, profil alanları, galeriler, ziyaretçi defteri gibi özellikler tekrar eklenecek. Yani önceki halinden daha iyi ve basit olacağına garanti verebilirim. Aylık 300 liraya yakın sunucu masrafımız vardı, sitede kurulu olan eklentiler sistemi yorduğu için aşırı derecede işlemci ve ram kullanımına neden oluyordu.Bu yüzden sıfır haline döndürüldü, bu demek olmuyor ki böyle kalacak, tabikide bir iki hafta belki daha kısa sürede tema haricinde tüm özellikler geri yüklenecek. Sadece sizlerin görmediği, yöneticilerin görebildiği yönetici eklentileri kurulmayacak. Sistemi yormayan diğer tüm özellikler yine sizin kullanımınıza açılacak.
daha guzel olacagına inanıyorum huseyin kadesim,kolay gelsin,elinize emeginize saglık olsun,hersey için tşkler

Geri