C_yamac
Üye
- Ad Soyad
- Çetin YAMAÇ
- Meslek
- Kuşcu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol arkadaşım araplar ve üstündeki şekeri çifti hariç hepsi yediği yemin hakkını fazlasıyla veriyorlardı...mazidenbiri' Alıntı:maşallah kuşlarınız cok güzeller
allah nazardan korusun
havada da yerdeki gibi güzelseler ne mutlu size
saygılar
Aleyküm selam MUHARREM abi eski kuşlarım bunlar benim tekrar getireceğim ama sadece ilk iki resimdeki kuşlar duruyor 1 seneye yakın oldu bırakmıştım tekrar başlayacağım...kuscu_marik' Alıntı:s a masallah çetin çok güzeller hayırlı olsun güle güle besle paylasım için tesekkürler
saygılar
Teşekkür ederim evet eski kuşlarım bırakmıştım imkanlar yüzünden ama tekrar başlayacağım ilk 2 resimdeki kuşlar duruyor arkadaşıma vermiştim ...brtysl' Alıntı:maşallah güzel kuşlarmış ama eski demişsiniz.yeni kuşlarınız var mı yoksa bıraktınız mı beslemeyi
Güzel dileklerin için teşekkür ederim şenol abi ...şenol tunç' Alıntı:Maşşallah,Çetin güzel kuşlar güle güle besle,arkadaşından alaacağın bildik kuş olacağı için senin için daha iyi
huyunu suyunu bildiğin kuşla uğraşmak daha kolay.
İnşallah her şey gönlüne göre olur,sağlık selametle çoğaltır uçurusun.
Selamlar sağlıcakla kal.
Sağol oğuz sitede gezerken senin kuşlarını da görmüştüm gerçekten kaliteli güzel kuşların var şahsen benim hoşuma gitmişti ALLAH güle güle beslemeyi nasip etsin...__BaDBoY__' Alıntı:guzel kuslar paylasım gule gule besleyın
saygılar
oguz ustundag