eski kuşumu istiyorum:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 555298
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

555298

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ercan ukus
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar bir süredir bende olan bir kelebeğim var kusu aldıgım kişi bolbol yavrularını almış kusu ben aldıgımda keyifliydi eşleşiyodu filan bir çift yumurtasını aldım yavruları büyütemeden kusun keyifsizleşti ve yavrular öldü..o zmn bu zmn dewamlı puskun duruyor başka bi kuşun eşiyle eş kaptı bir ara keyfi yerine gelir gibi oldu sonra tekrardan eski haline döndü amacım bir çift yumurtasını daha alayım sadece bir çift..keyfini yerine gitirmem için ne yapmam lazım.uzun süredir yerde yatıyo uçmuyor bu sebeple ur da çıkmaya başlamış kanadında ve bir ayağıda diğerine göre biraz şiş.eski eşini verdim şimdi eşte kapmıyor ilaç vitamin ne vermem lazım yardım edin bana nolur? :hungur: :hungur: :hungur:

merhaba ,damızlık kuş alacağına yavru alsaydın keşke sana satan adam zaten kuşu bitirmiş sana vermiş,eski eşini yada benzerini bulsanda yavru alman zor bence git o adamdan yavrusundan al,damızlık kuşu kimse zorda kalmadan satmazki bitmişki sana vermiş,ur vermeye başladıysa zaten seni üzecek demektir,fazla acı çektirme yada bakabilecek geniş yeri olana ver, :slm:

Arkadaşım geçmiş olsun.Bu hale gelmese iyi ama olmuş artık.Bir kuşta ur çıktımı artık kuşun keyfi zor düzeliyor.Allah yardımcın olsun.

selam ayagindaki uru jiletle kes pis kan aksin pansuman yap ayagini sar bezle batikon al eczaneden pansuman yapacam de veirler sana

Geri