ESKİ SOY (64 YILLIK KAN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

paramedic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan KARABACAK
Meslek
PARAMEDİK(A.A.B.T.)
İlgi Alanı
Kediler
MUĞLA FETHİYEDE ABİMİZİN KUSLARININ VİDEO SU SİZ KUŞ SEVERLER İÇİN GÖRSEL AMAÇLI ÇEKİM YAPILMIŞTIR ÇOK YAKINDA OYUN VİDEOLARIDA OLACAK İNŞALLAH

Moderatör tarafında düzenlendi:
seyfi beyin araplarını çok beyendim maşallah umarım yerde olduğu kadar havada da iyidir çünki 64 sene beslenmiş soy boş olmaz eywallh

Maşaallah cok beğendim bende bi arap sever olarak kendisini tebrik ederim bu Arapların oyun tertibatı hakkinda bilgi verirmi acaba bizlere merak ettigim icin soruyorum

maşallah bu kadar sene durması ve arapların guzel olması güzelde .Abinin çıkolata demesi ayrı bi güzel :) saygılarımla

ARKADAŞLAR İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA VİDEO ATMAYA BAŞLAYACAĞIZ KUŞLARDAKİ UÇUM HİÇ BİR KUŞTA YOK BULUT SEVİYESİNDE SÜRATLİ UÇUM (ATMACA KOVALIYORMUŞ GİBİ) BULUTTAN SIKMA GEZME SÜRAT TAKLA ARASI MESAFE ADET YANİ NE ARIYORSANIZ VAR AMA YAZMAKLA OLMUYOR İNŞALLAH YAKINDA VİDEOYA ATACAĞIZ YERİNDE GÖRMEK İSTEYEN KUŞÇU DOSTLARIMIZI BEKLERİZ

Sabırsızlıkla bekliyoruz havadada yerdeki kadar değerlilerdir inşallah. :tamam:

yere en az bir metre kalmıyorsa en iyi denilen kuşun bile benim gözümde değeri yok

kısmet olursa kırıklarının kırıkları var elimde eke erkek uçuma tekrar verdim saf değil ama kırıklarının kırığı yere metre değil kaç santim olduğunu çok yakında görürsünüz malum buralar yağışlı

Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliycez inş. görürüz

arkadaşlar ekeyide ucuma sürdüğüm yavruyuda kaptırdım ama pes etmek yok

selamun aleykum daha yenı uye oldummmmmm bu 64 yıllık soy varmıdr gercekten varsa ziyaret etmek istermmmmmmmmmmmmmmm bılgı verebılırmısınnnnnizzz

evet ümit bey kuşların secereleri bellidir tüm kayserili güvercin severler bilirler bu kuşları

SELAMINALEYKÜM ARKADAŞLAR ŞİMDİ BENİM ANLAMADIĞIM ORİJİNAL KUŞLARI NEDEN KIRIYOR BU ABİMİZ ?DEMEKKİ ORİJİNAL KUŞLARDA BİR SIKINTI VAR YADA ESKİ YILLARIN PERFORMANSI VAR UÇARKEN UZAK ALANLARI GEZİNME ÇOK SAAT UÇMASI 7-8 SAAT GİBİ DİŞİLERDE BOL TAKLA BİR SEFERİNDE 30-35 TAKLA MEYİLLİ GİTMESİ GİBİ ERKEKLERİN ALÇAKTAN ALIP YERE 30CM. -50CM GİBİ ALÇALIP TAKLAYA BAŞLAMASI VE UZUN DEĞİL 15M. GİBİ KAÇMASI AKLIMA BUNLAR GELİYOR ORİJİNAL KUŞLARIN YUKARDA SAYDIĞIM ÖZELLİKLERİNİ GÜNÜMÜZ ARANAN ÖZELLİKLERİ BULMASI İÇİNMİ KIRIYOR YOKSA. MESELA EN FAZLA 1.5-2 SAAT UÇACAK BU SÜRE İÇİNDE 40 DEFA SEFERE GELECEK HER SEFERİNDE 30M.-40 METRE GİDECEK TABAN TAKLA VE ÜSTÜ BAĞLAYACAK BENCE ORİJİNAL KUŞLAR ORİJİNAL KALMALI KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM 64 YIL ÇOK UZUN BİR SÜRE EMEKLERİNE SAĞLIK SAYGILAR.

bu sanat insanıyla nasıl tanısabılırızzzz bılgı verırmısınnn

sayın ümit bey anlaşılan kan takibi nedir kan katma nedir hangi hallerde kan katılır katılacak olan kan cinsiyeti ne olmalı ve en önemlisi kan uyuşturma nedir gibi konulara uzaksınız ben size izah edeyim kan katma yani kırma eski soylarda mecburiyetten başka birşey değildir eğer sizde yıllarca korunan kuşlar besleyebilseydiniz sorunları iyi anlardınız orjinallerin kırılma gereği eksiğinden yada performans alınamamasından değil ilerleyen yıllarda kan yoğunlaşmasına bağlı yani sürekli yakın akraba ile eşeylemeden dolayı yavru yumurta gelişim performansları düşmeye başlar bu nedenle kan girme yada kan katma yoluna gidilir ki nesil devam ettirilebilsin sanırım sorularınızın cevabını buldunuz kafanıza takılan soru olursa tekrar yazmanız ümidiyle

Geri