Eskişehir Hobi Bahçesi Sazlı Kır Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedat Ayaydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sedat ayaydın
Meslek
Kuşcular Kahvesi Hobi Bahçesi Esk
İlgi Alanı
Kediler
Eskişehir Hobi Bahçesi Sazlı Kır Video İyi Seyirler

[dailymotion]xdfpkj[/dailymotion]

selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim oguz beyin kusuymus sanirim huzurlu gunlerde ucurup hazini almasini dilerim daha ii lerini ucurur oynatir insallah

Maasallah emeginize saglik hemserin güle güle besleyin insaallah.

Sevgilerimle.

Maşallah sağlıkla uçurun .. selamlarŞEREF

maşallah

maşalah güzel allah hayırlısını versin

Daha iyilerini uçuracağınızdan eminim..

saolun teşekür ederim degerli yorumlariniz için inşallah yavrulardan umutlarimiz çok fazla inşallah zamanla hepsini tek tek sizlerle paylaşacagız

kus yavruysa birsey diyemeyizde.eger yasli kendini yapmis bir kus ise iyi deil ne gelisi iyi ne alt taklasi var nede cekisi güzel kendi halinde bir kus oyuna baslarken inmeyi düsünüyor.bi arabalarin oradan giriyor bi agacin arkasindan geliyor.yerini bile yapmamis kus.kisacasi is görmez..ama emege saygimiz sonsuz.insallah daha iyilerini ucurursunuz..

ARKADAŞLAR BU KUŞTAN Bİ ŞEY OLMAZ... BOŞA VAKİT HARCAMAYIN.. İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ UÇURURSUNUZ... KUSURA BAKMAYIN SAYGILAR.....

s.a öncelikle herkeze slam ve saygılar.seyrettigim kuş epey zamandır yatıyorsa vede yeni antıraman veriliyorsa eyvallah kuşunuz güzel yok yatmıyorsa sürekli uçuyorsa taksepeti koluna herkez kendi yoluna.

arkadaş kusura bakma beğenmedim allah daha iyisini nasip etsin

teşekkür ederiz hasan bey daha iyilerini de uçurduk kupalarımızda var şu anda hazır olarak 6 adet uçan kuşumuzda var yolunuz düşerde bi çayımızı içmeye gelirseniz seve seve uçururuz eminimki tekrar geleceksiniz saygılarımızla

fase4142' Alıntı:
eşkişehirden kuş çık maz
öyle çıkmaz deyip kestirip atamazsınız...ne cevherler var...oyun kuşu üzerinede Eskişehirde artık ilerleme kaydediliyor.Zamanla daha da iyi olucağına eminim videosunu seyrettiğiniz kuş vasat olabilir bunu Eskişehire mağal edemezsiniz.

bayburtlu' Alıntı:
kus yavruysa birsey diyemeyizde.eger yasli kendini yapmis bir kus ise iyi deil ne gelisi iyi ne alt taklasi var nede cekisi güzel kendi halinde bir kus oyuna baslarken inmeyi düsünüyor.bi arabalarin oradan giriyor bi agacin arkasindan geliyor.yerini bile yapmamis kus.kisacasi is görmez..ama emege saygimiz sonsuz.insallah daha iyilerini ucurursunuz..

aynen katılıyorum..
sen ucurup bunun zevkinin aldıysan seni memnun ettiyse mesele yokta bu kuş dan hiç birşey olmaz bence o değerli vaktini bu kuş için harcama derim,,,

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
fase4142' Alıntı:
eşkişehirden kuş çık maz
öyle çıkmaz deyip kestirip atamazsınız...ne cevherler var...oyun kuşu üzerinede Eskişehirde artık ilerleme kaydediliyor.Zamanla daha da iyi olucağına eminim videosunu seyrettiğiniz kuş vasat olabilir bunu Eskişehire mağal edemezsiniz.
sayın osman bey yorumunuz için teşekkür ederiz galiba sizde eskişehiri temsil edecek güzel kuşlar mevcut eger davet ederseniz gelip seyretmek isteriz

Sedat Ayaydın' Alıntı:
teşekkür ederiz hasan bey daha iyilerini de uçurduk kupalarımızda var şu anda hazır olarak 6 adet uçan kuşumuzda var yolunuz düşerde bi çayımızı içmeye gelirseniz seve seve uçururuz eminimki tekrar geleceksiniz saygılarımızla
özur diliyerek bişey sölicem bu videoyu yayınladınız güzel saygı duyarım paylaşım içim ama madem sizde kupa almış kuşlar var neden bizi mahrum bırakıyosunuz onları seyredemiyoruz bize seyretirirseniz cok sevinirim ve arkadaşşlarda sevinecegine eminim . (6 adet hazır uan kuşunuz var ken neden bunu yayınladınız merak etim )herşeye ragmen zamen ve caba harcanan her emehe saygı kolay gelsin . Bu konunun dışında da neden yarışmalarda derece yapan ve yarışmaya katılan kuşlar kaydedilmiyo en azından örenek olarak x şehirde yapılan yarışmayı başka şehirden izliyabilir ve kendi şehrimizde ki yarışmalarla kıyaslanır . artı kuşlara yorum yapılır juriler tartışılır ve her sene ilerimi gerimi gidiyoruz diye elimizde kayıtlar oluşur herkesin emegine saygı sevgiler saygılar .

hasan bey biz bir eskişehir hobi bahçesi kuşçuları olarak eylenirken kuş sahibi arkadaşımız kuşumu internete verin deyince sırf onun için konulmuş bir telefon çekimidir bir paylaşımdır bazı videolarda kuşun tek sefer gidişini çekip paylaşmışlar seferemi geldi yerdenmi kalkıyo belli degil bazıları odadaiki takla attırıp çekmiş sonuçta paylaşımemek saygı duymak gerekir yada fikrini kırıcı olmadansöylemek gerekir eskşehire yolunuz düşerse bekleriz arkadaşım eminimki uçan kuşları görünce aklın bizde kalacak ve tekrar geleceksiniz saygılar

SEDAT BEY İNŞAALLAH YAZIN İZNE GİDERKEN UĞRAMAYA ÇALIŞACAĞIM... AKLIM ORDA KALIRSA TAYİNE ESKİŞEHİRE GELİRİM. BELKİDE TÜM ESKİŞEHİRLİ KUŞÇULARIN AKLINI BEN ALIRIM BELLİ OLMAZ !!! EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALMANIZ İYİ KUŞLAR UÇURMANIZI DİLERİM...... ESKİŞEHİRLİ KUŞÇU ARKADAŞLARA SAYGILAR ALLAHA EMANET OLUN.

POLİS HASAN' Alıntı:
hasan bey biz bir eskişehir hobi bahçesi kuşçuları olarak eylenirken kuş sahibi arkadaşımız kuşumu internete verin deyince sırf onun için konulmuş bir telefon çekimidir bir paylaşımdır bazı videolarda kuşun tek sefer gidişini çekip paylaşmışlar seferemi geldi yerdenmi kalkıyo belli degil bazıları odadaiki takla attırıp çekmiş sonuçta paylaşımemek saygı duymak gerekir yada fikrini kırıcı olmadansöylemek gerekir eskşehire yolunuz düşerse bekleriz arkadaşım eminimki uçan kuşları görünce aklın bizde kalacak ve tekrar geleceksiniz saygılar

SEDAT BEY İNŞAALLAH YAZIN İZNE GİDERKEN UĞRAMAYA ÇALIŞACAĞIM... AKLIM ORDA KALIRSA TAYİNE ESKİŞEHİRE GELİRİM. BELKİDE TÜM ESKİŞEHİRLİ KUŞÇULARIN AKLINI BEN ALIRIM BELLİ OLMAZ !!! EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALMANIZ İYİ KUŞLAR UÇURMANIZI DİLERİM...... ESKİŞEHİRLİ KUŞÇU ARKADAŞLARA SAYGILAR ALLAHA EMANET OLUN.
aklın bizde kalacak derken aklını alırız diye hitap etmek istemedik kuşlar hoşuna gidecek ve tekrar seyretmeye geleceksin anlamında söylemek istedik elbetteki oyun kuşunun bi sürü özelligi var hepside bir kuşta toplanmaz kiminin atması kiminin fişek tertibatı vs kuş kuştan üstündür ama bizim kuşlarımızın içersinde sizin en güzel kuşunuz sanırım videosunu çekip yayınladıgınız kuşu geçecek kuşlarımız var şu an belki hoşunuza gider tekrar gelirsiniz demek istedik her zaman bekleriz burada kümesi olan5 kamu çalışanı var hatta bir tanesideelazıgdan tayin olup geldi başımızın üstüne saygılar bizden

su an içinde bulundugumuz ortamda aradıgını bulamayanların buradaki bazı arkadaşların konuşmaları gib kuşu gördükleri gibi yorumlamaları bilmedikleri kuşun o anki hareketlerine göre not vermiş olmaları o kuşun aslında belkide sonunun çok iyi oabileceginide düşünebilmeliler çünkü kuşdur içini bilemezsiniz sonunu da görmek gerek her sey den önce begeniriz yada begenmeyiz yorumlarımız yıkıcı şevk kırıcı degilde daha teşvik edici olmalıdır pek çok kişinin gündeme getirip bu kadarını da ortaya koyamadıgını düşünürsek kendi adıma iyidir yada eksikleri vardır güle güle besleyin tebrik ederim demek düşer tebrik eder başarılar dilerim
SAYGILAR

ADALI KOSTA' Alıntı:
Sedat Ayaydın' Alıntı:
özur diliyerek bişey sölicem bu videoyu yayınladınız güzel saygı duyarım paylaşım içim ama madem sizde kupa almış kuşlar var neden bizi mahrum bırakıyosunuz onları seyredemiyoruz bize seyretirirseniz cok sevinirim ve arkadaşşlarda sevinecegine eminim . (6 adet hazır uan kuşunuz var ken neden bunu yayınladınız merak etim )herşeye ragmen zamen ve caba harcanan her emehe saygı kolay gelsin . Bu konunun dışında da neden yarışmalarda derece yapan ve yarışmaya katılan kuşlar kaydedilmiyo en azından örenek olarak x şehirde yapılan yarışmayı başka şehirden izliyabilir ve kendi şehrimizde ki yarışmalarla kıyaslanır . artı kuşlara yorum yapılır juriler tartışılır ve her sene ilerimi gerimi gidiyoruz diye elimizde kayıtlar oluşur herkesin emegine saygı sevgiler saygılar .
merhaba arkadaşım haklısın amao tesadüfen gırgır olsun diye çekilmiş bi kayıttı bu kadar tepki alacagımızı düşünemedik inşallahbu hafta içinde ücüncü olan kuşumuzu yayınlayacagız çekebilirsek sonraki haftalar içersindede ikinci olan kuşumuzu yayınlamayı düşünüyoruz altlarında yavrulrı oldugundan fazla sıkıştırmıyoruz saglıcakla kalın

Sedat Ayaydın' Alıntı:
ADALI KOSTA' Alıntı:
Sedat Ayaydın' Alıntı:
merhaba arkadaşım haklısın amao tesadüfen gırgır olsun diye çekilmiş bi kayıttı bu kadar tepki alacagımızı düşünemedik inşallahbu hafta içinde ücüncü olan kuşumuzu yayınlayacagız çekebilirsek sonraki haftalar içersindede ikinci olan kuşumuzu yayınlamayı düşünüyoruz altlarında yavrulrı oldugundan fazla sıkıştırmıyoruz saglıcakla kalın
selam ben oyun kuşu besliyorum ve ne kadar sabır istedigini biliyorum . acıkcası iyi kuşun meraklısıyım bahsetiginiz videoları sabırsızlıkla bekliyorum buraya kondugunda inanın belki sizden cok sevinicem . cunku videolarda seyretigim kuşların ucum özelikleri benim oyun kuşunda aradıgm özeliklerde degil yada eksik kuşlar bir tane kalkışı seferi inişi olan video göremedim benim elimde videoluk kuşu yok oldugunda cekip paylaşıcam acıkcası aradıgım kuşun özeliklerini bulmak cok zor . ama ugraşmadanda bişey olmuyo dedigim gibi videoları sabırsızlıkla bekliyorum emege saygı saygılartımla.

kuşumuzuzu bugün uçurduk ama kamaraya çekilemiyo kalktıktan 20 dakikaka sonra sefere geldi sefer aralıkları uzunayrı ayrı zamanlarda çekilmiş gibi oluyo bazende gelişini yakalayamıyoruz birden bitiveriyo kalkışından konuşuna tam bişey koyamadıkça eleştiriler son bulmaz diye düşünerek koymadık uçum süresi3 saati geçti kusura bakmayın ama tabii burada on adet kümes mevcut bizim arkadaşlarımızda beş dakikada altı yedi sefer yapan kuşlar birini koyabiliriz isterlerse saygılar

selam hayırlı ugurlu bol taklalı ve bol seferli olsun . sayın sedat bey siz bana 3. olan kuşu ucurucam dediniz ve sonrada 2. olan kuşu ucurucam dediniz bende heyecanla bekliyorum ama bu seyretigimiz kuşu ucurucaksanız gerek yok nedenide ikinci ve ucuncu olan kuşunuz var onların seyri başka olur bunun başka olur . heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum videolarınızı saygılar .

İYİSİNİ ARAMAK LAZIM İYİ BİR KUŞÇUYU BU OYUN TATMİN ETMEZ . . :hayir: İNŞALLAH DAHA İYİSİNİ BULURSUNUZ

abdurrahman83' Alıntı:
İYİSİNİ ARAMAK LAZIM İYİ BİR KUŞÇUYU BU OYUN TATMİN ETMEZ . . :hayir: İNŞALLAH DAHA İYİSİNİ BULURSUNUZ
iyiside var kardeş yolun bu taraflara düşerse bekleriz ama kuşun iyisi bi türlü videoya sıgmıyo ne yapalım iyi kuşun kalkışı konoşu seferleri hepsi aynı anda olmalıki herkez güzel diyebilsinbuda mümkün olmuyo bi türlü saygılarımla

Sedat bey kusunuz cok güzel Magsallah mükemmel bu kusun oyununu anlatmaya yazacak kelime bulamiyorum . Arkadaslar elestirirken seviyeli olalim Sedat beyin 6 tane kupaya ucan kusuvar nede olsa bu cok mesakatli bir is hele birde bu kuslar videyo bile sigmiyorsa ALLAH YARDIMCISI OLSUN .SAYGILAR

öncelikle emeğine sağlık kuş hazır bi kuş görüntüsü vermiyo.fişekte isteksik gözü hep yerde düzenli uçarsa bu oyununu 2 ya katlıyabilir kendisi iyi bi oyun kuşu olmasada oyundaki dikelişi ve perdah şekliyle güzel hırslı bi eş vurursa güzel yavrular çıkacağını düşünüyorum.bide eskişehirede iyi kuş yok diyolar 1 hafta önce 4 tane yavru verdim eskişehire inş yakında eskişehirde konuşulan isim yapmış kuşlardan olacak.kuşun nerden çıkacağı belli olmaz oyun kuşu her ilde var kendi kuşları olmasada dışardan gelen kuşlar var belkide en iyi kuş karsta.yada edirnede birazda şans işi hiç ummadığın kuş baş kuş çıkabiliyo ummadığın kuş derken tabi garlamalardan çıkacak hali yok damar kuşların yavrusu tezikip kayboluyo onu tutan kuşçu sıradan kuş zannetsede kuşun içinde var zamanı gelince oyununu yapıyo

teşekkürler tolgacıgım o şanslı kişi kim bilmem ama kuşların uçunca mutlaka duyulur ses getirirler inşallah bizdede kırşehir kuşu besleyen bi arkadaş mevcut kuşları foto memetten almış bi seneye yakındır ugraşıyo kara muradın kuşlarıda var ama sonlarını görmek nasip olmadı bi türlü nasipse görecez inşallah kırşehire sevgiler

Geri