ESKİŞEHİR TAKLACI YARIŞMASI 2009

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pigeon26

Üye
www.myspace.com
Ad Soyad
alper tunga
Meslek
teknik eleman
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar eskişehir oyunlu güvercin yarışması 1 şubat 1 temmuz tarihleri arasında yapılıyor bu süre içerisinde kuscular istedikleri zaman kuslarını ucurabilecekler yarısma kurallarını belirten bir liste vardı ama almadım keske alsaydım katılım en son sordugumda 70 civarıydı umarım katılım cogalır ve kus sahipleri daha fazla vakit ayırarak kuslarını egitebilir.katılımın cogalması sürenin de uzamasına neden olacakmış ögrendigime göre umarım adaletli bir yarışma olur bu cok önemli dernekte hakem heyetinden bir abiyle konuştum cok güzel söyledi ne mutluki eskişehirden kendine güvenen bukadar kişi var 15 20 kuş izlersek şöle agız tadıyla ne mutlu demişti gecen hafta bana konuyu içimden geldigi için actım hem ilgilenen arkadaslar olabilir eskişehirden düşüncesiyle tatlı bir rekabet olur inşAllah selametle :evet:

Hadi bakalım şimdiden herkeze bol şanslar. Umarım zevkli ve eğitici bir etkinlik olur Eskişehirli kuşçu dostlarımızın bakış açısı genişler ve rekabet artar . Güzel şeyler bunlar umarım başarı ile tamamlamak nasip olur .selamlar .ŞEREF

arkadaşım bu yarışma nesaman olacak ve kabalı yerdemi yoksa acık alan damı olacak bir bilgiız varmı saygılar

temel' Alıntı:
arkadaşım bu yarışma nesaman olacak ve kabalı yerdemi yoksa acık alan damı olacak bir bilgiız varmı saygılar
Kardeş bu yarışma 1 şubat 1 temmuz tarihleri arasında herhangi bir gün icinde yapılabilir ister 1 subatta olur isterse 1 temmuzda gidip kayıt oluyosun katılım ücreti 2o tl istedigin yerde ucurabilirsin ister damda ister acık arazide ister teras ister bahce yada balkon hiç farketmiyor ayrıca kuşun rengi yavru yada eke olmasıda farketmiyor iş oyunda anlayacagın SELAMETLE

pigeon26' Alıntı:
Arkadaslar eskişehir oyunlu güvercin yarışması 1 şubat 1 temmuz tarihleri arasında yapılıyor bu süre içerisinde kuscular istedikleri zaman kuslarını ucurabilecekler yarısma kurallarını belirten bir liste vardı ama almadım keske alsaydım katılım en son sordugumda 70 civarıydı umarım katılım cogalır ve kus sahipleri daha fazla vakit ayırarak kuslarını egitebilir.katılımın cogalması sürenin de uzamasına neden olacakmış ögrendigime göre umarım adaletli bir yarışma olur bu cok önemli dernekte hakem heyetinden bir abiyle konuştum cok güzel söyledi ne mutluki eskişehirden kendine güvenen bukadar kişi var 15 20 kuş izlersek şöle agız tadıyla ne mutlu demişti gecen hafta bana konuyu içimden geldigi için actım hem ilgilenen arkadaslar olabilir eskişehirden düşüncesiyle tatlı bir rekabet olur inşAllah selametle :evet:

Selamlar...

Yarışma başladığına göre en azından haftalık haber ve video görmek isteriz... Bu kadar katılım olduğuna göre haftada en az 3 kuş uçuyordur...

MERHABALAR; Bende dogma büyüme bir ESKISEHIR li olarak düzenlenen düzenlenen bu yarismada herkese Bol Sanslar diliyorum,Saygi ve sevgilerimle.DUMAN....

Merhaba;

Arkadaşlar yarışmanın sonucu ne oldu?
Birinci olan kuş neler yaptı, haberi olan var mı?
Selamlar.

Şenol

Geri