Eskişehirden Bedri hocamın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekço
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tekço

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet toprak
Meslek
emekli tekçi
İlgi Alanı
Kuşlar
18.6.2009 perşembe günü arkadaşım vasıtasıyla tanışmış olduğum emekli öğretmen Eskişehirli Bedri Hocamın kuşlarını ve kümesini görmeye,aynı zamanda kuş hastalıkları konusunda bilgi sahibi olduğu icin sohbet etmeye telefon acıp ziyaretine arkadaşlarla gittik.Ortadaki bedri hocam, kırmızı tişortlu ben ve yılların kuşcusu eski dostlarım hayati ve kardeşi haluk.resimleri kardeşi cektiği icin sadece abisi resimde var.Hocam kuşlarının özelliklerini ,en değerli olanlarını bizlere anlattı.Bizler bu ırkı beslemediğimiz için hocamın sözlerini dinlemekle yetindik.Yılların kuşcusu olmasına rağmen o kadar kuş sevdalısı ki sohbet ederken yeni kuşculuğu başlıyanlar gibi o kadar hırslı sevdalı anlatıyor ki onunla sohbet etmek ayrı bir zevk,böyle değerli büyüklerimle tanışmak, tecrübelerinden faydalanmak benim için bulunmaz bir fırsat.SAYGILAR

Ekli dosyalar

• IMG_0833.webp
    IMG_0833.webp
    40.6 KB · Görüntüleme: 2,426
  • IMG_0835.webp
    IMG_0835.webp
    49.2 KB · Görüntüleme: 2,392
  • IMG_0840.webp
    IMG_0840.webp
    39.9 KB · Görüntüleme: 2,432
Değerli arkadaşlar yazimdaki yanlış yazmış olduğum yazıyı düzeltmek istiyorum.Solumdaki gözlüklü bedri hacam, ben vebenim sağımdaki arkadaşım hayati.SAYGILAR

paylaşim için teşekkürler fakat konu başlıgında hata var abi bedri hocam eskişehirli olmakla beraber kümesi eskişehirde diil yöremiz burhaniye ören sapagındadır kendisi faydalanılması gereken ender kuş meraklılarındandır

Değerli arkadaşım sabri bey ben yazımda hocamın kuşları ve kümesi eskişehirde diye bahsetmedim.Buna acıklık getireyim.Hocanın evinin ve kuşlarının nerde olduğunu bende yazabilirdim.Bazı şeylerin adres belirtilmeden belirli seviyede kalması benim için önemlidir.SAYGILAR

şeref' Alıntı:
Güzel payşalımınız için teşekkürler .selamlar .ŞEREF
Dostum burda teşekkür etmişsin yazarak ama herkes biliyor abimizin açtığı konunun altında teşekkür et butonu var bir dahakine teşekkür etmek istersen o butona tıklayabilirsin....

FatihT' Alıntı:
şeref' Alıntı:
Güzel payşalımınız için teşekkürler .selamlar .ŞEREF
Dostum burda teşekkür etmişsin yazarak ama herkes biliyor abimizin açtığı konunun altında teşekkür et butonu var bir dahakine teşekkür etmek istersen o butona tıklayabilirsin....

selamlar fatih aranızda yaş farkı ne kadar seref arkadaşımızla biliyormusun ?

birde şerafettin bey arkadaşım yaş kısmına yaşı eklersen iletine cevap yazan arkadaşlar hitabını ona göre yapar.

selamunaleykum
kuslar guzel gorunuyor insallah huzurla beslersiniz uretir gonlunuze gore ucurusunuz

kenan seref beyin yasi 35 son gunlerde deyismedi ise daha once ben sormustum ordan hatirliyorum
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
kuslar guzel gorunuyor insallah huzurla beslersiniz uretir gonlunuze gore ucurusunuz

kenan seref beyin yasi 35 son gunlerde deyismedi ise daha once ben sormustum ordan hatirliyorum
saygilarla ferhat

evet 35 beni daha büyük sandıgından abi diyordu yaşını sordum ben abi derim dedim :=)

tengelli' Alıntı:
ferro18' Alıntı:
selamunaleykum

saygilarla ferhat

evet 35 beni daha büyük sandıgından abi diyordu yaşını sordum ben abi derim dedim :=)
:haha: :haha: :haha:

ABİ BURADA KEDİ YOK MU YA ŞU KEDİLERDEN BIKTIM ARTIKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

Merhaba arkadaşım güzel bir ziyaret olmuş.Eski kuşcu abilerimize deger verip bize tanıtman güzel bir davranış.Ustaya selam kuşlarda gayet güzel görünüyor.Bazı şeylerin saklı kalmasına bende katılıyorum saygılar.

Geri